mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

İyi Parti Alanya’da İstifaların Arkası Kesilmiyor!

Siyaset 08.02.2024 - 10:02, Güncelleme: 08.02.2024 - 10:02
 

İyi Parti Alanya’da İstifaların Arkası Kesilmiyor!

İYİ Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Didem Dim Özaltın, yerel seçime sayılı günler kala parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Gerekçelerini sıralayan Özaltın, “Herkes kendi derdine düştü, değerler, şahsi çıkarlar uğruna hiçe sayıldı. Süreçte yaşanan pek çok şey parti kimliği ve siyasi ahlaktan gitgide uzaklaşmaktadır” dedi.

İYİ Parti’de istifa furyası devam ediyor. Genel merkez yöneticileri, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ve üyelerin istifa haberleri ile gündeme gelen İYİ Parti’de Alanya Belediye Meclis Üyesi Didem Dim Özaltın, sosyal medya hesabından parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala istifa sebebini açıklayan Özaltın, “Herkes kendi derdine düştü, değerler, şahsi çıkarlar uğruna hiçe sayıldı. Parti yönetimi ve üyeleri ile bağlantımız koparıldı. Süreçte yaşanan pek çok şey parti kimliği ve siyasi ahlaktan gitgide uzaklaşmaktadır” dedi.  İŞTE DİDEM DİM ÖZALTIN’IN İSTİFA AÇIKLAMASI: “Değerli partili büyüklerim, birlikte yol yürüdüğüm İYİ Partili arkadaşlarım ve Alanya halkımız. Kurulduğu günden bugüne içerisinde bulunduğum İYİ Parti yerelde ve genelde çokça çalkantılı dönemler geçirdi. Tüm bunlar olurken gidenin arkasından hiçbir zaman saygısızlık etmeden, gelene de kucak açarak partinin bütünlüğü ve var oluşu adına bir duruş sergiledim. Yaşanan pek çok olumsuzluğun her zaman parti içerisinde çözülmesi gerektiğine, partinin kurumsal kimliğine zarar verecek şekilde kamuoyuna yansımaması gerektiğine inandım.  Ancak zaman içerisinde gördüm ki herkes kendi derdine düştü, değerler, şahsi çıkarlar uğruna hiçe sayıldı. Bugün dönüp baktığımda ortak değerlerimizin yok edildiğini görmekteyim. Alanya'ya farklı yollarla hizmet vermiş bir ailenin evladıyım. Ailemden aldığım ahlak ve eğitimle amacım doğduğum, büyüdüğüm memleketime hizmet etmek oldu. Hiçbir zaman şov yapmadım. Prim kazanmak, birilerine iyi görünmek için hesap içinde olmadım. Vatandaşlarımızın oylarıyla aldığım Meclis Üyeliği görevimi asla bir basamak olarak görmedim. Etiket peşinde koşmadım. Görev sürem boyunca, bildiğim doğruyu çekinmeden savundum. Bana ya da bilgim dahilinde partimize ulaşan herkese elimden geldiğince çözüm olmaya çalıştım. Nihayetinde insanım, illaki eksiklerim olmuştur fakat, tamamladıklarım yetmedi… Alanya'da İYİ Parti'yi temsilen 2019 yılından beri görev yapmakta olan meclis üyelerinden büyük bir kısmı uzun süredir yok sayılmış, parti yönetimi ve üyeleri ile bağlantımız koparılmış, meclis üyeliği itibarsızlaştırmaya çalışılmıştır. Ne yazık ki önceki dönemler bizlere karşı sergilenen bu tutum, bugünün İYİ Parti'nin başka organlarına da yansımış bulunmaktadır. Süreçte yaşanan pek çok şey parti kimliği ve siyasi ahlaktan gitgide uzaklaşmaktadır. Bu nedenlerle başta kendime olan saygımı korumak ve emeği yok sayan sistemde basamak olmamak adına İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Kamuoyuna saygılarımla...”
İYİ Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Didem Dim Özaltın, yerel seçime sayılı günler kala parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Gerekçelerini sıralayan Özaltın, “Herkes kendi derdine düştü, değerler, şahsi çıkarlar uğruna hiçe sayıldı. Süreçte yaşanan pek çok şey parti kimliği ve siyasi ahlaktan gitgide uzaklaşmaktadır” dedi.

İYİ Parti’de istifa furyası devam ediyor. Genel merkez yöneticileri, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ve üyelerin istifa haberleri ile gündeme gelen İYİ Parti’de Alanya Belediye Meclis Üyesi Didem Dim Özaltın, sosyal medya hesabından parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala istifa sebebini açıklayan Özaltın, “Herkes kendi derdine düştü, değerler, şahsi çıkarlar uğruna hiçe sayıldı. Parti yönetimi ve üyeleri ile bağlantımız koparıldı. Süreçte yaşanan pek çok şey parti kimliği ve siyasi ahlaktan gitgide uzaklaşmaktadır” dedi. 

İŞTE DİDEM DİM ÖZALTIN’IN İSTİFA AÇIKLAMASI:

“Değerli partili büyüklerim, birlikte yol yürüdüğüm İYİ Partili arkadaşlarım ve Alanya halkımız. Kurulduğu günden bugüne içerisinde bulunduğum İYİ Parti yerelde ve genelde çokça çalkantılı dönemler geçirdi. Tüm bunlar olurken gidenin arkasından hiçbir zaman saygısızlık etmeden, gelene de kucak açarak partinin bütünlüğü ve var oluşu adına bir duruş sergiledim. Yaşanan pek çok olumsuzluğun her zaman parti içerisinde çözülmesi gerektiğine, partinin kurumsal kimliğine zarar verecek şekilde kamuoyuna yansımaması gerektiğine inandım. 

Ancak zaman içerisinde gördüm ki herkes kendi derdine düştü, değerler, şahsi çıkarlar uğruna hiçe sayıldı. Bugün dönüp baktığımda ortak değerlerimizin yok edildiğini görmekteyim. Alanya'ya farklı yollarla hizmet vermiş bir ailenin evladıyım. Ailemden aldığım ahlak ve eğitimle amacım doğduğum, büyüdüğüm memleketime hizmet etmek oldu. Hiçbir zaman şov yapmadım. Prim kazanmak, birilerine iyi görünmek için hesap içinde olmadım. Vatandaşlarımızın oylarıyla aldığım Meclis Üyeliği görevimi asla bir basamak olarak görmedim. Etiket peşinde koşmadım. Görev sürem boyunca, bildiğim doğruyu çekinmeden savundum. Bana ya da bilgim dahilinde partimize ulaşan herkese elimden geldiğince çözüm olmaya çalıştım. Nihayetinde insanım, illaki eksiklerim olmuştur fakat, tamamladıklarım yetmedi…

Alanya'da İYİ Parti'yi temsilen 2019 yılından beri görev yapmakta olan meclis üyelerinden büyük bir kısmı uzun süredir yok sayılmış, parti yönetimi ve üyeleri ile bağlantımız koparılmış, meclis üyeliği itibarsızlaştırmaya çalışılmıştır. Ne yazık ki önceki dönemler bizlere karşı sergilenen bu tutum, bugünün İYİ Parti'nin başka organlarına da yansımış bulunmaktadır. Süreçte yaşanan pek çok şey parti kimliği ve siyasi ahlaktan gitgide uzaklaşmaktadır. Bu nedenlerle başta kendime olan saygımı korumak ve emeği yok sayan sistemde basamak olmamak adına İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım.

Kamuoyuna saygılarımla...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop