mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kansere karşı bilinçlendirildiler

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2024 - 13:59, Güncelleme: 07.02.2024 - 12:04
 

Kansere karşı bilinçlendirildiler

Kansere karşı bilinçlendirildiler

Konyaaltı Belediyesi ve KETEM işbirliği ile belediyenin Feslikan Salonu’nda meme, rahim ağzı ve kolon kanseri farkındalık ve bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminere vatandaşlar ve belediye personeli katıldı.Konyaaltı Belediyesi ve Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) işbirliğiyle Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda meme, rahim ağzı ve kolon kanseri farkındalık ve bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminere vatandaşlar ve belediye çalışanları katıldı.Amaç farkındalık oluşturmakSeminerin içeriği hakkında bilgi veren doktor Dilek Coşkun, “4 Şubat Kanser Farkındalık ve 9 Şubat ise Sigara Bırakma Günü. Bununla ilgili Konyaaltı ilçesinde yaşayanlara farkındalık oluşturma amaçlı bilinçlendirme semineri düzenledik. Kanser ve sigara bırakma ile ilgili farkındalık amaçlı bilgilendirme toplantısı yapacağız. Rahim ağzı kanseri ile ilgili bilgi vereceğiz. Erken tanının önemini vurgulayacağız. Kurum olarak meme kanseri ile ilgili erken teşhis kapsamında mamografi de çekiyoruz” dedi.
Kansere karşı bilinçlendirildiler
Konyaaltı Belediyesi ve KETEM işbirliği ile belediyenin Feslikan Salonu’nda meme, rahim ağzı ve kolon kanseri farkındalık ve bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminere vatandaşlar ve belediye personeli katıldı.
Konyaaltı Belediyesi ve Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) işbirliğiyle Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda meme, rahim ağzı ve kolon kanseri farkındalık ve bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminere vatandaşlar ve belediye çalışanları katıldı.

Amaç farkındalık oluşturmak
Seminerin içeriği hakkında bilgi veren doktor Dilek Coşkun, “4 Şubat Kanser Farkındalık ve 9 Şubat ise Sigara Bırakma Günü. Bununla ilgili Konyaaltı ilçesinde yaşayanlara farkındalık oluşturma amaçlı bilinçlendirme semineri düzenledik. Kanser ve sigara bırakma ile ilgili farkındalık amaçlı bilgilendirme toplantısı yapacağız. Rahim ağzı kanseri ile ilgili bilgi vereceğiz. Erken tanının önemini vurgulayacağız. Kurum olarak meme kanseri ile ilgili erken teşhis kapsamında mamografi de çekiyoruz” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop