mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Maganda kurşunuyla ölen anne olayında saldırı lastikçiye değil yan dükkana yapılmış

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2024 - 13:29, Güncelleme: 09.05.2024 - 12:42
 

Maganda kurşunuyla ölen anne olayında saldırı lastikçiye değil yan dükkana yapılmış

Maganda kurşunuyla ölen anne olayında saldırı lastikçiye değil yan dükkana yapılmış

Adana’da maganda kurşunuyla hayatını kaybeden anne olayında, saldırının lastikçiye değil yan dükkana yapılığı öğrenildi.Edinilen bilgiye göre olay 4 Mayıs günü merkez Seyhan ilçesi Tellidere Caddesinde meydana geldi. Olayda silahlı saldırı sonucunda yoldan geçen Hayriye Derin isimli bir kadın hayatını kaybetmişti. Olayın olduğu gün saldırının caddedeki lastikçiye yapıldığı bildirilmişti. Ancak saldırının lastikçiye değil hemen yanındaki dükkana yapıldığı belirtildi. Saldırının lastikçiyle bir alakası olmadığı öğrenildi.Olayla ilgili savcılığın soruşturması devam ederken, şüpheliler hala yakalanamadı.
Maganda kurşunuyla ölen anne olayında saldırı lastikçiye değil yan dükkana yapılmış
Adana’da maganda kurşunuyla hayatını kaybeden anne olayında, saldırının lastikçiye değil yan dükkana yapılığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay 4 Mayıs günü merkez Seyhan ilçesi Tellidere Caddesinde meydana geldi. Olayda silahlı saldırı sonucunda yoldan geçen Hayriye Derin isimli bir kadın hayatını kaybetmişti. Olayın olduğu gün saldırının caddedeki lastikçiye yapıldığı bildirilmişti. Ancak saldırının lastikçiye değil hemen yanındaki dükkana yapıldığı belirtildi. Saldırının lastikçiyle bir alakası olmadığı öğrenildi.
Olayla ilgili savcılığın soruşturması devam ederken, şüpheliler hala yakalanamadı.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop