mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Özçelik, Alanya Şoförler Odası’nı Dinledi

Siyaset 09.02.2024 - 09:36, Güncelleme: 09.02.2024 - 09:36
 

Özçelik, Alanya Şoförler Odası’nı Dinledi

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Şoförler Odası’nı ziyaret etti ve üyelerin başlıca sıkıntılarını dinleyerek notlar aldı. Özçelik, “Alanya’da hemen her sektörde o kadar farklı sorunlar var ki, göreve geldiğimizde bize 1 yıl uyku yok” dedi.

CHP Alanya Belediye Başkan Osman Tarık Özçelik,  Alanya Şoförler Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanı Ali Akkaya tarafından karşılanan Özçelik’e, CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve partililer eşlik etti. Yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgiler veren Akkaya, Büyükşehir Yasası’nın acil olarak değişmesi gerektiğini belirterek, “Genel anlamda trafik sıkıntımız var. Galericiler sitesi ve kamyon garajı yok. Ayrıca yetki belgesi konusunda da sorunlar yaşanıyor. Bunlar elzem meseleler ve mutlaka çözüme kavuşturulmalı” diye konuştu. ‘Çarşamba Günleri’ adı altında düzenleyecekleri toplantılarla, Alanya Belediye başkan adaylarını tek tek kahvaltılı programda ağırlayarak, üyelerle bir araya getireceklerini söyleyen Akkaya, 21 Şubat’ta gerçekleştirilecek etkinliğe Özçelik’i davet etti.  ALANYA’NIN DERDİ BİZİM DERDİMİZ Kanunların yetersiz kaldığı yerde, günün şartlarına göre güncellenmesi gerektiğini söyleyen Özçelik, “Göç yolda düzelir’ diyemeyiz. Aksaklıklar belli ve her şey merkeziyette olunca, uçtaki yerlere hizmet verilmesi zorlaşır. Alanya’nın kalitesini artırmak için düzenlemeler yapılmalı. 1 yıl uyumayacağız. Çünkü Alanya’da hemen her sektörde o kadar farklı sorunlar, sıkıntılar var ki, göreve geldiğimizde bize 1 yıl uyku yok. Sorunların çözümünü çok iyi biliyoruz. Şehrimizin otopark sorununu çözdüğümüz zaman trafik kendiliğinden rahatlayacak. Alanya’nın derdi, bizim derdimiz. Bu dertlerin hepsi bilimle, teknolojiyle, pratiklikle ve işbirliği çalışmalarıyla çözülür. Köklü değişiklikler yapmak lazım. Yönetimler öngörülü olmalı. Alanya ciddi göç alan bir kent ve bunun hesabı iyi yapılmalı. Bundan 30-40 yıl sonra nüfusun kaç olacağını yönetici görmeli. Alanya’yı öngörü ve ileri görüşlülükle yöneterek, şehrimize nefes aldıracağız” dedi.
CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Şoförler Odası’nı ziyaret etti ve üyelerin başlıca sıkıntılarını dinleyerek notlar aldı. Özçelik, “Alanya’da hemen her sektörde o kadar farklı sorunlar var ki, göreve geldiğimizde bize 1 yıl uyku yok” dedi.

CHP Alanya Belediye Başkan Osman Tarık Özçelik,  Alanya Şoförler Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanı Ali Akkaya tarafından karşılanan Özçelik’e, CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve partililer eşlik etti. Yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgiler veren Akkaya, Büyükşehir Yasası’nın acil olarak değişmesi gerektiğini belirterek, “Genel anlamda trafik sıkıntımız var. Galericiler sitesi ve kamyon garajı yok. Ayrıca yetki belgesi konusunda da sorunlar yaşanıyor. Bunlar elzem meseleler ve mutlaka çözüme kavuşturulmalı” diye konuştu. ‘Çarşamba Günleri’ adı altında düzenleyecekleri toplantılarla, Alanya Belediye başkan adaylarını tek tek kahvaltılı programda ağırlayarak, üyelerle bir araya getireceklerini söyleyen Akkaya, 21 Şubat’ta gerçekleştirilecek etkinliğe Özçelik’i davet etti. 
ALANYA’NIN DERDİ BİZİM DERDİMİZ
Kanunların yetersiz kaldığı yerde, günün şartlarına göre güncellenmesi gerektiğini söyleyen Özçelik, “Göç yolda düzelir’ diyemeyiz. Aksaklıklar belli ve her şey merkeziyette olunca, uçtaki yerlere hizmet verilmesi zorlaşır. Alanya’nın kalitesini artırmak için düzenlemeler yapılmalı. 1 yıl uyumayacağız. Çünkü Alanya’da hemen her sektörde o kadar farklı sorunlar, sıkıntılar var ki, göreve geldiğimizde bize 1 yıl uyku yok. Sorunların çözümünü çok iyi biliyoruz. Şehrimizin otopark sorununu çözdüğümüz zaman trafik kendiliğinden rahatlayacak. Alanya’nın derdi, bizim derdimiz. Bu dertlerin hepsi bilimle, teknolojiyle, pratiklikle ve işbirliği çalışmalarıyla çözülür. Köklü değişiklikler yapmak lazım. Yönetimler öngörülü olmalı. Alanya ciddi göç alan bir kent ve bunun hesabı iyi yapılmalı. Bundan 30-40 yıl sonra nüfusun kaç olacağını yönetici görmeli. Alanya’yı öngörü ve ileri görüşlülükle yöneterek, şehrimize nefes aldıracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop