mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ABB Başkanlığı Hakan Tütüncü’ye Hayırlı Olsun!

Siyaset 27.01.2024 - 18:27, Güncelleme: 27.01.2024 - 18:27
 

ABB Başkanlığı Hakan Tütüncü’ye Hayırlı Olsun!

CHP'nin Parti Meclisi'nde yapılan kapalı oylamada Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yine Muhittin Böcek oldu. Bu kararın ardından Muhittin Böcek ve Hakan Tütüncü isimleri sosyal medyanın gündeminde yükseldi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine iki ay gibi bir süre kala CHP, adaylarını belirlemek üzere MYK'yı topladı. Bu toplantıda belirlenen isimler parti meclisine iletildi. Parti Meclisi'nde yapılan kapalı oylamada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Muhittin Böcek'in adaylığı kesinleşti. Böcek, kendisini aday gösteren parti organlarına ve Genel Başkan Özgür Özel’e teşekkür ederek ‘Herkesin Başkanı’ ve ‘Ben sözümü Antalya’ma verdim’ sloganları ile seçmene seslendi.  ÜMİT UYSAL’IN AÇIKLANMASI BEKLENİYORDU Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için başvuru yapmış ve PM'nin aksine kamuoyunun ve parti tabanının büyük çoğunluğu Uysal'ın aday olmasını bekliyordu. Böcek kamuoyu yoklamaları ve başarı anketlerinde gerilerde yer alıyordu.  Yerel seçimlerde yarış, Cumhur İttifakı Adayı Hakan Tütüncü ve CHP Adayı Muhittin Böcek arasında geçecek. SOSYAL MEDYADA MUHİTTİN BÖCEK TEPKİSİ CHP’de adayların ilan edilmesinin ardından sosyal medya X’te Muhittin Böcek ve Hakan Tütüncü isimleri TT'ye yerleşti. Binlerce seçmen karara tepki gösterirken Tütüncü’nün seçimi şimdiden kazandığını belirterek “Hakan Tütüncü’ye Büyükşehir Belediye Başkanlığı hayırlı olsun” dediler. Erdoğan’ın CHP’ye teşekkür etmesi gerektiğini ifade eden bazı sosyal medya kullanıcıları da CHP’nin aday belirlemede kamuoyunun tercihinin tam aksine karar vermesine tepki gösterdi.
CHP'nin Parti Meclisi'nde yapılan kapalı oylamada Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yine Muhittin Böcek oldu. Bu kararın ardından Muhittin Böcek ve Hakan Tütüncü isimleri sosyal medyanın gündeminde yükseldi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine iki ay gibi bir süre kala CHP, adaylarını belirlemek üzere MYK'yı topladı. Bu toplantıda belirlenen isimler parti meclisine iletildi. Parti Meclisi'nde yapılan kapalı oylamada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Muhittin Böcek'in adaylığı kesinleşti. Böcek, kendisini aday gösteren parti organlarına ve Genel Başkan Özgür Özel’e teşekkür ederek ‘Herkesin Başkanı’ ve ‘Ben sözümü Antalya’ma verdim’ sloganları ile seçmene seslendi. 
ÜMİT UYSAL’IN AÇIKLANMASI BEKLENİYORDU
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için başvuru yapmış ve PM'nin aksine kamuoyunun ve parti tabanının büyük çoğunluğu Uysal'ın aday olmasını bekliyordu. Böcek kamuoyu yoklamaları ve başarı anketlerinde gerilerde yer alıyordu.  Yerel seçimlerde yarış, Cumhur İttifakı Adayı Hakan Tütüncü ve CHP Adayı Muhittin Böcek arasında geçecek.
SOSYAL MEDYADA MUHİTTİN BÖCEK TEPKİSİ
CHP’de adayların ilan edilmesinin ardından sosyal medya X’te Muhittin Böcek ve Hakan Tütüncü isimleri TT'ye yerleşti. Binlerce seçmen karara tepki gösterirken Tütüncü’nün seçimi şimdiden kazandığını belirterek “Hakan Tütüncü’ye Büyükşehir Belediye Başkanlığı hayırlı olsun” dediler. Erdoğan’ın CHP’ye teşekkür etmesi gerektiğini ifade eden bazı sosyal medya kullanıcıları da CHP’nin aday belirlemede kamuoyunun tercihinin tam aksine karar vermesine tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop