mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Fishing Tournament Tamamlandı

Gündem 31.10.2021 - 16:07, Güncelleme: 31.10.2021 - 16:13
 

Alanya Fishing Tournament Tamamlandı

3. Alanya Fishing Tournament Yarışması 30-31 Ekim tarihlerinde Alanya Marina’ da yapıldı. Alanya’nın ev sahipliğinde 105 tekne 210 sporcu toplamda denize gönül vermiş 500 kişinin katılımıyla yarışma tamamlandı.

İki gün boyunca gerçekleştirilen yarışlarda en büyük balık birincisi 12.85 kg ile Team Wolf takımı, ikinci 11,35 kg ile Elmas Fishing takımı ve üçüncü 11 kg ile Team Vaquılt oldu. En çok balık tutma yarışında Team Duygu-lu birinci, Elmas Fishing takımı ikinci ve Team Gürbüz üçüncü oldu. Yakala bırak kategorisinde Team Boyqa birinci, Geylani Fishing takımı ikinci ve Team Can 07 üçüncü oldu. Cumhuriyet Özel ödülünü kazanan takım ise Team Güney Yıldızı oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri organizasyon yetkilileri tarafından verildi.
3. Alanya Fishing Tournament Yarışması 30-31 Ekim tarihlerinde Alanya Marina’ da yapıldı. Alanya’nın ev sahipliğinde 105 tekne 210 sporcu toplamda denize gönül vermiş 500 kişinin katılımıyla yarışma tamamlandı.

İki gün boyunca gerçekleştirilen yarışlarda en büyük balık birincisi 12.85 kg ile Team Wolf takımı, ikinci 11,35 kg ile Elmas Fishing takımı ve üçüncü 11 kg ile Team Vaquılt oldu. En çok balık tutma yarışında Team Duygu-lu birinci, Elmas Fishing takımı ikinci ve Team Gürbüz üçüncü oldu.

Yakala bırak kategorisinde Team Boyqa birinci, Geylani Fishing takımı ikinci ve Team Can 07 üçüncü oldu. Cumhuriyet Özel ödülünü kazanan takım ise Team Güney Yıldızı oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri organizasyon yetkilileri tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop