mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Ketenlik Yoluna Sıcak Asfalt

Gündem 29.07.2022 - 15:24, Güncelleme: 29.07.2022 - 15:27
 

Alanya Ketenlik Yoluna Sıcak Asfalt

Alanya Belediyesi’nin 18 Temmuz’da Toslak ve Konaklı arasında kalan Ketenlik yolunda başlattığı 5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Toslak Mahallesi Muhtarı Sabit Uysal, “Başkanımızdan Allah razı olsun. En önemli eksiğimizi giderdi” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in 18 Temmuz Pazartesi günü Toslak-Ketenlik mevkiinde başlattığı 5 kilometrelik asfalt çalışması tamamlandı. Konaklı ile Toslak Mahalleleri arasında kalan ve bölgenin en önemli ulaşım yollarından birisini oluşturan Ketenlik Mevkii’nde başlatılan sıcak asfalt çalışması, yoğun mesainin ardından vatandaşların kullanımına açıldı. “BÖLGENİN TRAFİĞİ İÇİN ÖNEMLİ BİR YOL” Çalışmaların tamamlandığı Ketenlik Yolu’nda MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile birlikte incelemelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ketenlik Yolu’nun bölge trafiği açısından önemli bir rolü olduğunu belirtti. Başkan Yücel, “Sıcak asfaltla buluşturduğumuz 5 kilometrelik Ketenlik Yolu’nu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 9-10 metre genişliğinde değişen bu yolumuz ile vatandaşlarımız konforlu ve güvenli bir şekilde seyir alabilecekler” dedi. “BÖLGEMİZİN ŞANSI ADEM BAŞKAN” Toslak Mahalle Muhtarı Sabit Uysal, Başkan Yücel’e teşekkür ederek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Bölgemizin en büyük sorunu olan ulaşım problemine neşter vurdu. Ne zaman arasak, bir talebimizi iletsek anında cevap verip, çözüm üretiyor. Bu yüzden Alanya olarak, bölge olarak çok şanslıyız. Başkanımıza şahsım ve tüm mahalle halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız başkanım” diye konuştu.
Alanya Belediyesi’nin 18 Temmuz’da Toslak ve Konaklı arasında kalan Ketenlik yolunda başlattığı 5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Toslak Mahallesi Muhtarı Sabit Uysal, “Başkanımızdan Allah razı olsun. En önemli eksiğimizi giderdi” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in 18 Temmuz Pazartesi günü Toslak-Ketenlik mevkiinde başlattığı 5 kilometrelik asfalt çalışması tamamlandı. Konaklı ile Toslak Mahalleleri arasında kalan ve bölgenin en önemli ulaşım yollarından birisini oluşturan Ketenlik Mevkii’nde başlatılan sıcak asfalt çalışması, yoğun mesainin ardından vatandaşların kullanımına açıldı.

“BÖLGENİN TRAFİĞİ İÇİN ÖNEMLİ BİR YOL”

Çalışmaların tamamlandığı Ketenlik Yolu’nda MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile birlikte incelemelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ketenlik Yolu’nun bölge trafiği açısından önemli bir rolü olduğunu belirtti. Başkan Yücel, “Sıcak asfaltla buluşturduğumuz 5 kilometrelik Ketenlik Yolu’nu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 9-10 metre genişliğinde değişen bu yolumuz ile vatandaşlarımız konforlu ve güvenli bir şekilde seyir alabilecekler” dedi.

“BÖLGEMİZİN ŞANSI ADEM BAŞKAN”

Toslak Mahalle Muhtarı Sabit Uysal, Başkan Yücel’e teşekkür ederek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Bölgemizin en büyük sorunu olan ulaşım problemine neşter vurdu. Ne zaman arasak, bir talebimizi iletsek anında cevap verip, çözüm üretiyor. Bu yüzden Alanya olarak, bölge olarak çok şanslıyız. Başkanımıza şahsım ve tüm mahalle halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız başkanım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop