mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da dört katlı binanın en üst katındaki yangın korkuttu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2024 - 10:38, Güncelleme: 06.02.2024 - 10:19
 

Alanya’da dört katlı binanın en üst katındaki yangın korkuttu

Alanya’da dört katlı binanın en üst katındaki yangın korkuttu

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu. Yangında can kaybı olmazken, evin bir bölümünde maddi hasar meydana geldi.Yangın, dün akşam saatlerinde Şekerhane Mahallesi Alaiye Caddesi’ndeki Kaçmaz Apartmanı B Blok’un dördüncü katında meydana geldi. Apartmanın en üst katındaki dairesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Daireden dumanların yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Daire içinde alevlerin yükseldiğini gören annenin ve iki çocuğunun kendilerini dışarı attığı öğrenilirken, ekipler, güvenlik amaçlı apartmanın bulunduğu caddenin bir tarafını kapattı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangında herhangi bir can kaybı olmadı. Dairenin bir bölümünde maddi hasar oluştu. İtfaiye ekiplerinin kontrolleri sonrasında caddenin kapatılan kısmı tekrar trafiğe açıldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Alanya’da dört katlı binanın en üst katındaki yangın korkuttu
Antalya’nın Alanya ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu. Yangında can kaybı olmazken, evin bir bölümünde maddi hasar meydana geldi.
Yangın, dün akşam saatlerinde Şekerhane Mahallesi Alaiye Caddesi’ndeki Kaçmaz Apartmanı B Blok’un dördüncü katında meydana geldi. Apartmanın en üst katındaki dairesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Daireden dumanların yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Daire içinde alevlerin yükseldiğini gören annenin ve iki çocuğunun kendilerini dışarı attığı öğrenilirken, ekipler, güvenlik amaçlı apartmanın bulunduğu caddenin bir tarafını kapattı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangında herhangi bir can kaybı olmadı. Dairenin bir bölümünde maddi hasar oluştu. İtfaiye ekiplerinin kontrolleri sonrasında caddenin kapatılan kısmı tekrar trafiğe açıldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop