mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Elektirik Kesintisi!

Gündem 14.09.2021 - 22:32, Güncelleme: 14.09.2021 - 22:32
 

Alanya'da Elektirik Kesintisi!

AKEDAŞ Alanya’nın bazı bölgelerinde bu hafta içi planlı kesintiler yapılacağını açıkladı. 3 günde tam 13 mahalle kesintilerden etkilenecek.

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ hafta içi Alanya’nın bazı bölgelerinde planlı kesintiler gerçekleştirecek. Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yapılacak olan kesintiler şu şekilde açıklandı: 15 EYLÜL ÇARŞAMBA: Güllerpınarı Mahallesi; Kalan Caddesi, Kerim Kaptanlar Caddesi, Hacet Caddesi, Navalıoğlu Sokak. Kadıpaşa Mahallesi; Damlataş bölgesi, Hayate Hanım Çevresi, Atatürk Bulvarı, PTT Sokak, Rıhtım Caddesi. Saray Mahallesi; Damlataş bölgesi, Gemicioğlu Sokak, Kalearkası Sokak, Tolupaşa Caddesi, Çarşı Mahallesi; Kökoğlu Caddesi, İskele Bölgesi, Şekerhane Mahallesi; Ali İmam Sokak, Yayla Yolu Caddesi’nde 01.00 ile 03.00 arasında… Toslak Mahallesi; Çaltı Eşiği Bölgesi ve Büken Mevkii’nde 09.00 ile 16.00 arasında… 16 EYLÜL PERŞEMBE: Beyreli Mahallesi; Topbaşlar Sokak’ta, Toslak Mahallesi; Çaltı Eşiği Bölgesi, Kayabaşı Mahallesi’nin tamamında, Hacımehmetli Mahallesi; Akçakıllık bölgesinde 09.00 ile 16.00 arasında 17 EYLÜL CUMA: Konaklı Mahallesi; Kanuni Sultan Süleyman Caddesi, 31. Nolu Sokak, Beyazıt Caddesi ve Çınarlı Bölgesinde, Toslak Mahallesi; Çaltı Eşiği bölgesinde, Gözübüyük Mahallesi’nin tamamında, Karamanlar Mahallesi’nin tamamında, Orhan Mahallesi’nin tamamında, Saburlar Mahallesi; Aydulun bölgesinde 09.00 ile 16.00 arasında planlı elektrik kesintileri yapılacak.
AKEDAŞ Alanya’nın bazı bölgelerinde bu hafta içi planlı kesintiler yapılacağını açıkladı. 3 günde tam 13 mahalle kesintilerden etkilenecek.

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ hafta içi Alanya’nın bazı bölgelerinde planlı kesintiler gerçekleştirecek. Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yapılacak olan kesintiler şu şekilde açıklandı:

15 EYLÜL ÇARŞAMBA:

Güllerpınarı Mahallesi; Kalan Caddesi, Kerim Kaptanlar Caddesi, Hacet Caddesi, Navalıoğlu Sokak.

Kadıpaşa Mahallesi; Damlataş bölgesi, Hayate Hanım Çevresi, Atatürk Bulvarı, PTT Sokak, Rıhtım Caddesi.

Saray Mahallesi; Damlataş bölgesi, Gemicioğlu Sokak, Kalearkası Sokak, Tolupaşa Caddesi,

Çarşı Mahallesi; Kökoğlu Caddesi, İskele Bölgesi,

Şekerhane Mahallesi; Ali İmam Sokak, Yayla Yolu Caddesi’nde 01.00 ile 03.00 arasında…

Toslak Mahallesi; Çaltı Eşiği Bölgesi ve Büken Mevkii’nde 09.00 ile 16.00 arasında…

16 EYLÜL PERŞEMBE:

Beyreli Mahallesi; Topbaşlar Sokak’ta,

Toslak Mahallesi; Çaltı Eşiği Bölgesi,

Kayabaşı Mahallesi’nin tamamında,

Hacımehmetli Mahallesi; Akçakıllık bölgesinde 09.00 ile 16.00 arasında

17 EYLÜL CUMA:

Konaklı Mahallesi; Kanuni Sultan Süleyman Caddesi, 31. Nolu Sokak, Beyazıt Caddesi ve Çınarlı Bölgesinde,

Toslak Mahallesi; Çaltı Eşiği bölgesinde,

Gözübüyük Mahallesi’nin tamamında,

Karamanlar Mahallesi’nin tamamında,

Orhan Mahallesi’nin tamamında,

Saburlar Mahallesi; Aydulun bölgesinde 09.00 ile 16.00 arasında planlı elektrik kesintileri yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop