mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Gaziler Günü Kutlandı

Gündem 19.09.2021 - 12:00, Güncelleme: 19.09.2021 - 12:00
 

Alanya’da Gaziler Günü Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Alanya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Resul Yıldırım, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, idari birim amirleri, siyasiler ile gaziler ve onların yakınları katıldı. Çelenk sunumuyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Şube Başkanı Abdullah Yılmaz’ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından sona erdi. Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenin ardından protokol üyeleri ve gaziler kahvaltıda bir araya geldi. 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle saat 16.30’da gazi ve gazi yakınları için tekne turu düzenleneceği açıklandı.
19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Alanya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Resul Yıldırım, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, idari birim amirleri, siyasiler ile gaziler ve onların yakınları katıldı.

Çelenk sunumuyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Şube Başkanı Abdullah Yılmaz’ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından sona erdi.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenin ardından protokol üyeleri ve gaziler kahvaltıda bir araya geldi. 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle saat 16.30’da gazi ve gazi yakınları için tekne turu düzenleneceği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop