mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Muhtar Ofisleri Yarın Açılıyor

Gündem 18.10.2021 - 16:24, Güncelleme: 18.10.2021 - 16:24
 

Alanya'da Muhtar Ofisleri Yarın Açılıyor

Alanya Belediyesi’nin, belediye ile vatandaş arasında köprü görevi gören muhtarlar için özel olarak hazırlayıp tahsis ettiği yeni Muhtar Ofisleri, Muhtarlar Günü’nde düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, muhtarların hizmet kalitesini artırmak, vatandaşlarla etkileşimini en üst düzeyde tutabilmek adına kent estetiğine uygun olarak projelendirdiği muhtarlık ofisleri, 19 Ekim (yarın) Muhtarlar Günü’nde hizmete açılacak. OFİSLER MUHTARLAR GÜNÜ’NDE TÖRENLE AÇILACAK Atatürk Anıtı önünde başlayacak Muhtarlar Günü programının ardından Cikcilli Mahalle Muhtarlığı önünde saat 12.00’da düzenlenecek törenle faaliyete geçecek yaklaşık 20 yeni muhtarlık ofisi, muhtarların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek, vatandaşların ise kolaylıkla erişim sağlayabilecekleri şekil ve lokasyonda tasarlandı. BAŞKAN YÜCEL: “MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN” Açılış törenine tüm Alanya halkını davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Muhtarlarımızın en acil ve en önemli taleplerinden, içerisinde tuvaletinden mutfağına kadar her imkanın bulunduğu muhtar ofislerini yarın yani Muhtarlar Günü’nde hizmete açıyoruz. Açılış törenimize tüm muhtarlarımızı ve bütün halkımızı davet ediyorum. Bu vesileyle vatandaşlarımızla aramızda her daim köprü olan muhtarlarımızın gününü kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.
Alanya Belediyesi’nin, belediye ile vatandaş arasında köprü görevi gören muhtarlar için özel olarak hazırlayıp tahsis ettiği yeni Muhtar Ofisleri, Muhtarlar Günü’nde düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, muhtarların hizmet kalitesini artırmak, vatandaşlarla etkileşimini en üst düzeyde tutabilmek adına kent estetiğine uygun olarak projelendirdiği muhtarlık ofisleri, 19 Ekim (yarın) Muhtarlar Günü’nde hizmete açılacak.

OFİSLER MUHTARLAR GÜNÜ’NDE TÖRENLE AÇILACAK

Atatürk Anıtı önünde başlayacak Muhtarlar Günü programının ardından Cikcilli Mahalle Muhtarlığı önünde saat 12.00’da düzenlenecek törenle faaliyete geçecek yaklaşık 20 yeni muhtarlık ofisi, muhtarların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek, vatandaşların ise kolaylıkla erişim sağlayabilecekleri şekil ve lokasyonda tasarlandı.

BAŞKAN YÜCEL: “MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Açılış törenine tüm Alanya halkını davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Muhtarlarımızın en acil ve en önemli taleplerinden, içerisinde tuvaletinden mutfağına kadar her imkanın bulunduğu muhtar ofislerini yarın yani Muhtarlar Günü’nde hizmete açıyoruz. Açılış törenimize tüm muhtarlarımızı ve bütün halkımızı davet ediyorum. Bu vesileyle vatandaşlarımızla aramızda her daim köprü olan muhtarlarımızın gününü kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop