mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Trafik Yine Kitlendi!

Gündem 12.11.2021 - 19:32, Güncelleme: 12.11.2021 - 22:21
 

Alanya'da Trafik Yine Kitlendi!

Alanya'nın Hacet Mahallesi'nde kurulmaya başlanan Cuma pazarı nedeni ile bölgede trafik durma noktasına geldi.

Alanya Belediyesi tarafından mevcut Cuma Pazarı ve Düğün Salonu’nun bulunduğu alana şehrin adeta çehresini değiştirecek,Alanya Kapalı Cuma Pazarı ve Alanya Düğün Salonu projesi, tasarımı yapan mega proje nedeni ile Hacet Mahallesi'ne açılmaya başlanan pazar bölgede trafiği durma noktasına getirdi.   Küçük çaplı trafik kazalarının da yaşadığı pazar kurulan bölgede,vatandaşlar yaşanan trafik ve oluşan kaos ortamına tepki gösterdiler. Cuma pazarının Perşembe gününde kurulması ve cuma günüde pazarın toplanması süresince yaşanan trafik kaosu bölgede yaşayan vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar "Bizde İnsanız. Esnafa saygı duyuyoruz. Alışverişimizi onlardan yapıyoruz. Ancak biz burada oturuyoruz. Perşembe ve Cuma günleri evlerimize girmekte dahi zorluk çekiyor, aynı rezilliği yaşıyoruz. Cuma çıkışları ayrı bir dert. Araçlarımızı başka mahalleye çekiyoruz buradaki durum yüzünden.Lütfen ama lütfen yetkililerden istirham ediyoruz. Buraya bir çözüm bulun" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 
Alanya'nın Hacet Mahallesi'nde kurulmaya başlanan Cuma pazarı nedeni ile bölgede trafik durma noktasına geldi.

Alanya Belediyesi tarafından mevcut Cuma Pazarı ve Düğün Salonu’nun bulunduğu alana şehrin adeta çehresini değiştirecek, Alanya Kapalı Cuma Pazarı ve Alanya Düğün Salonu projesi, tasarımı yapan mega proje nedeni ile Hacet Mahallesi'ne açılmaya başlanan pazar bölgede trafiği durma noktasına getirdi.  

Küçük çaplı trafik kazalarının da yaşadığı pazar kurulan bölgede,vatandaşlar yaşanan trafik ve oluşan kaos ortamına tepki gösterdiler. Cuma pazarının Perşembe gününde kurulması ve cuma günüde pazarın toplanması süresince yaşanan trafik kaosu bölgede yaşayan vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar "Bizde İnsanız. Esnafa saygı duyuyoruz. Alışverişimizi onlardan yapıyoruz. Ancak biz burada oturuyoruz. Perşembe ve Cuma günleri evlerimize girmekte dahi zorluk çekiyor, aynı rezilliği yaşıyoruz. Cuma çıkışları ayrı bir dert. Araçlarımızı başka mahalleye çekiyoruz buradaki durum yüzünden.Lütfen ama lütfen yetkililerden istirham ediyoruz. Buraya bir çözüm bulun" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop