Alanya Yörex Fuarında Yerini Aldı

Alanya İlçe Tarım Müdürlüğü, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Ziraat Odası, Alanya Muz Üreticileri Birliği, Alanya Avokadocular Birliği ve Alanya Sanayici ve İşadamları Derneğinin işbirliğiyle açılan standın ilk gününde Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer de kentimizin ürünlerinin tanıtımı için bulundu.

Kaymakam Ürkmezer; ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe ile birlikte ilk olarak Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özler ve Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan’ı ağırlayarak Alanya’nın yöresel ürünlerini tanıttılar.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar, Karabük MÜSİAD Başkanı Cengiz Ünal ve beraberlerindeki heyet ile Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen ve beraberindeki heyet de Alanya standını ziyaret ederek Alanya ürünleri hakkında bilgi aldılar.

4 gün sürecek olan fuar süresince açık olacak Alanya standında Alanya’nın başta coğrafi işaretli ürünleri olmak üzere Alanya ile özdeşleşen ürünler tanıtılmaya devam edilecek.