Alanya’da 3 Gün Konser Düzenlenecek

Alanya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Cumhuriyet’in kuruluşunun 98’inci yılı üç gün boyunca  muhteşem konserlerle kutlayacak.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ^'DEN KIRAÇ KONSERİ

Alanya Belediye binası arkasında düzenlenecek olan konserlerin ilki 28 Ekim'de Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafında düzenlenen, Anadolu Rock Müziğinin güçlü sesi Kıraç konseri ile Cumhuriyetin 98.yılı kutlamaları startını alacak. 

ALANYA BELEDİYESİ'NDEN DEMET AKALIN KONSERİ

29 Ekim'de ise Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi tarafından organize edilen kutlama programı,Cuma akşamı saat 19.00'da Atatürk Anıtı önünde toplanarak başlayacak. Saat 19.30'da ise Alanya Kent Konseyi ile Fener Alayı yapılacak. Alanya Belediye Binası arkasındaki alanda devam edecek olan kutlamalar, saat 21.00'de ünlü sanatçı Demet Akalın konseri ile sürecek. 

MHP ALANYA'DAN MUSTAFA YILDIZDOĞAN KONSERİ

30 Ekim'de MHP Alanya İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirdikleri 4.Geleneksel Cumhuriyet Şöleni düzenlenecek. Alanya Belediye binası arkasında gerçekleştirilecek konserde ülkemizin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan Alanyalı vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhuriyeti 98. yılı çoşku ile kutlanacak.