mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Sünbül: ‘Her Yerde Güçlüyüz’

Siyaset 18.01.2024 - 09:37, Güncelleme: 18.01.2024 - 09:37
 

Başkan Sünbül: ‘Her Yerde Güçlüyüz’

MHP İlçe Başkanı Sünbül, "31 Mart'ta yerel seçime parti olarak hazırız. Hem merkezde, hem de kırsalda güçlüyüz. Cumhur İttifakı olarak omuz omuza çalışıp, Alanya Belediyesi'ni yeniden kazanıp, Büyükşehir Belediyesi'ni de yeniden geri alacağız" dedi

İlçe Başkanı Mustafa Sünbül’ün döneminde yenilenen yüzüyle Alanya’da 102 mahalleden vatandaşları ağırlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yerel seçim öncesi dolup taşıyor. Her gün akşam Alanya’da bir mahallede seçmenleri konuk eden MHP, yerel seçim startını resmen verdi. MHP İlçe Başkanı Sünbül, “Partimizi sabah erken saatlerde açıyor, gece yarılarına kadar kapatmıyoruz. Çünkü partimize seçmenlerin ilgisi bizi fazlasıyla mutlu ediyor” dedi. “ÇİFTE ZAFER YAŞAYACAĞIZ” Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı partide mahalle buluşmalarında muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinlediklerini söyleyen MHP’li Sünbül, “Partimizde seçmenin derdini dinliyor, sorunlarına çözüm üretiyoruz. Bir yandan da sandık görevlilerini belirliyor, sahada çalışmalarımızı yürütüyoruz. Cumhur İttifakı olarak Alanya Belediyesi’ni yeniden kazanmak, Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden geri almak için çalışacağız. Hedefimiz 31 Mart’ta Cumhur İttifakı olarak yeniden çifte zafer yaşamak” dedi.
MHP İlçe Başkanı Sünbül, "31 Mart'ta yerel seçime parti olarak hazırız. Hem merkezde, hem de kırsalda güçlüyüz. Cumhur İttifakı olarak omuz omuza çalışıp, Alanya Belediyesi'ni yeniden kazanıp, Büyükşehir Belediyesi'ni de yeniden geri alacağız" dedi

İlçe Başkanı Mustafa Sünbül’ün döneminde yenilenen yüzüyle Alanya’da 102 mahalleden vatandaşları ağırlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yerel seçim öncesi dolup taşıyor. Her gün akşam Alanya’da bir mahallede seçmenleri konuk eden MHP, yerel seçim startını resmen verdi. MHP İlçe Başkanı Sünbül, “Partimizi sabah erken saatlerde açıyor, gece yarılarına kadar kapatmıyoruz. Çünkü partimize seçmenlerin ilgisi bizi fazlasıyla mutlu ediyor” dedi.
“ÇİFTE ZAFER YAŞAYACAĞIZ”
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı partide mahalle buluşmalarında muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinlediklerini söyleyen MHP’li Sünbül, “Partimizde seçmenin derdini dinliyor, sorunlarına çözüm üretiyoruz. Bir yandan da sandık görevlilerini belirliyor, sahada çalışmalarımızı yürütüyoruz. Cumhur İttifakı olarak Alanya Belediyesi’ni yeniden kazanmak, Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden geri almak için çalışacağız. Hedefimiz 31 Mart’ta Cumhur İttifakı olarak yeniden çifte zafer yaşamak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop