mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel; “Kestel’e Yakışır Bir Cadde Olacak”

Gündem 12.12.2022 - 14:56, Güncelleme: 12.12.2022 - 14:56
 

Başkan Yücel; “Kestel’e Yakışır Bir Cadde Olacak”

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde ve ana arterlerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Kestel Mahallesinde kaldırım ve altyapı çalışmaları tamamlanan İsa Küçülmez Caddesi’nin 1 kilometrelik kısmında asfalt yenilenmesi için eski asfaltın sökülme çalışmasına başlandı. Ekipler bir yandan yağmursuyu giderleri yaparken bir yandan da iş makineleri eski asfaltı sökerek yenileme çalışması için hazır hale getiriyor. BAŞKAN YÜCEL; “KESTEL’E YAKIŞIR BİR CADDE OLACAK” Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İsa Küçülmez Caddesi’nin 2 kilometrelik kısmını merkeze kadar bölünmüş yol olarak 2017 yılında hizmete sunmuştuk. D-400 Karayolundan merkeze kadar caddeyi yeniden düzenledik. Yeni görünümüyle İsa Küçülmez Caddesi, Kestel’in yeni yüzü oldu. Ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarımızla caddemizi güzel bir görünüme kavuşturduk. Şimdi ise merkeze doğru olan bölümünde düzenleme ve kaldırım çalışması başlattık. Altyapı çalışmalarını tamamladık. Şu an eski asfaltın söküm çalışmalarına sürüyor. Önümüzdeki günlerde caddenin bir kilometrelik bölümün asfaltını yenileyerek halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi. 
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde ve ana arterlerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Kestel Mahallesinde kaldırım ve altyapı çalışmaları tamamlanan İsa Küçülmez Caddesi’nin 1 kilometrelik kısmında asfalt yenilenmesi için eski asfaltın sökülme çalışmasına başlandı. Ekipler bir yandan yağmursuyu giderleri yaparken bir yandan da iş makineleri eski asfaltı sökerek yenileme çalışması için hazır hale getiriyor.

BAŞKAN YÜCEL; “KESTEL’E YAKIŞIR BİR CADDE OLACAK”

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İsa Küçülmez Caddesi’nin 2 kilometrelik kısmını merkeze kadar bölünmüş yol olarak 2017 yılında hizmete sunmuştuk. D-400 Karayolundan merkeze kadar caddeyi yeniden düzenledik. Yeni görünümüyle İsa Küçülmez Caddesi, Kestel’in yeni yüzü oldu. Ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarımızla caddemizi güzel bir görünüme kavuşturduk. Şimdi ise merkeze doğru olan bölümünde düzenleme ve kaldırım çalışması başlattık. Altyapı çalışmalarını tamamladık. Şu an eski asfaltın söküm çalışmalarına sürüyor. Önümüzdeki günlerde caddenin bir kilometrelik bölümün asfaltını yenileyerek halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop