mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel’den Demirci’ye Ağır Sözler

Gündem 25.11.2021 - 20:05, Güncelleme: 25.11.2021 - 20:05
 

Başkan Yücel’den Demirci’ye Ağır Sözler

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısından sonra yaptığı basın açıklamasında Alanya Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Erkan Demirci’nin konuyla ilgili basına yansıyan açıklamalarına yanıt verdi.

Basın mensuplarının son günlerde Alanya kamuoyunu meşgul eden KOP VE DOP alanlarına ilişkin sorularını da yanıtlayan Başkan Yücel, “2 yıldır bazı menfaat grupları, Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) ile Kamu Ortaklık Payı (KOP) alanları üzerinden geçimini sağlamaya başlamış. Bu alanları satın alarak yüksek bedellerde davalar açarak kamu kurum kuruluşlarını ve belediyemizi halkla karşı karşıya getiriyorlar. Doğru bilgi vermiyorlar, ‘Belediye şunu yapmış bunu etmiş’ diye iftirada bulunuyorlar” dedi. GÖLGEDE AYRI GÜNEŞTE AYRI KONUŞUYORLAR” Alanya Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Erkan Demirci’nin konuyla ilgili basına yansıyan açıklamalarına ilişkin soruya da yanıt veren Yücel, “Erkan Bey ile yaklaşık 8 yıldır birlikte görev yapıyoruz. Bu süreçte bütçe komisyonumuza vatandaş odaklı gelip de sıkıntı yaşayan olmuş mu? Vatandaşın oturup da kalkamadığı görüşme olmuş mu? Uzlaşmanın nasıl olduğunu, hakkın hukukun nasıl olduğunu kendileri daha iyi bilirler. Ama bu açıklamaların ardında siyaset varsa onu da bilelim. Bizim Belediyemizin durumu ile başka belediyelerin durumlarına baksınlar ondan sonra konuşsunlar. Şahsımla ilgili gölgede ayrı güneşte ayrı konuşan arkadaşımıza söyleyecek sözüm yok” ifadelerini kullandı. “ŞAHISLARI DEĞİL BELEDİYEYİ MUHATAP ALIN” Yanlış bilgilendirmelere karşı vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde çağrıda bulunan Başkan Yücel, “Vekâlet veren herkesin aklı başına geliyor, ‘Ne olduğunu bilmiyorduk’ diye kandırıldıklarını söylüyorlar. Herkesi kandırmışlar. Çoğu kişi davasını geri çekiyor. Vatandaşlarımıza çağrım; kamulaştırmayla ilgili bir sorun varsa hemen bizlere müracaatlarını yapsınlar. Şahısları değil, belediyemizi muhatap alsınlar” dedi. DEMİRCİ NE DEMİŞTİ ?  Erkan Demirci, Alanya Belediyesinin vatandaşa dayatma yaptığını iddia ederek eleştirlerde bulunmuştu. Demirci,“Bu sorun Alanya’da giderek büyüyor. Bu ihmaller yıllar önce yapılmış olsa da bugünlerde gündeme geldi. Alanya Belediyesi zaman zaman vatandaşlara dayatma yaptı ve yapmaya devam ediyor. Dava açan vatandaşlar ikna edilmeli, uzlaşma yoluna gidilmeli. Bu konular dayatma yoluyla çözülemez. Konuşarak, anlatarak, uzlaşarak daha kolay çözülür. Dava açan vatandaşlara buraların kamu hizmeti verdiği, belediyelerin ya da diğer kurumların ekonomik yetersizlikleri olduğu anlatılmalı ve ikna edilmeli. Alanya Belediyesi bu yolu seçmeyip dayatma yolunu seçtiği için sorun bu kadar büyüdü” ifadelerine yer vermişti.   
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısından sonra yaptığı basın açıklamasında Alanya Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Erkan Demirci’nin konuyla ilgili basına yansıyan açıklamalarına yanıt verdi.

Basın mensuplarının son günlerde Alanya kamuoyunu meşgul eden KOP VE DOP alanlarına ilişkin sorularını da yanıtlayan Başkan Yücel, “2 yıldır bazı menfaat grupları, Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) ile Kamu Ortaklık Payı (KOP) alanları üzerinden geçimini sağlamaya başlamış. Bu alanları satın alarak yüksek bedellerde davalar açarak kamu kurum kuruluşlarını ve belediyemizi halkla karşı karşıya getiriyorlar. Doğru bilgi vermiyorlar, ‘Belediye şunu yapmış bunu etmiş’ diye iftirada bulunuyorlar” dedi.

GÖLGEDE AYRI GÜNEŞTE AYRI KONUŞUYORLAR”

Alanya Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Erkan Demirci’nin konuyla ilgili basına yansıyan açıklamalarına ilişkin soruya da yanıt veren Yücel, “Erkan Bey ile yaklaşık 8 yıldır birlikte görev yapıyoruz. Bu süreçte bütçe komisyonumuza vatandaş odaklı gelip de sıkıntı yaşayan olmuş mu? Vatandaşın oturup da kalkamadığı görüşme olmuş mu? Uzlaşmanın nasıl olduğunu, hakkın hukukun nasıl olduğunu kendileri daha iyi bilirler. Ama bu açıklamaların ardında siyaset varsa onu da bilelim. Bizim Belediyemizin durumu ile başka belediyelerin durumlarına baksınlar ondan sonra konuşsunlar. Şahsımla ilgili gölgede ayrı güneşte ayrı konuşan arkadaşımıza söyleyecek sözüm yok” ifadelerini kullandı.

“ŞAHISLARI DEĞİL BELEDİYEYİ MUHATAP ALIN”

Yanlış bilgilendirmelere karşı vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde çağrıda bulunan Başkan Yücel, “Vekâlet veren herkesin aklı başına geliyor, ‘Ne olduğunu bilmiyorduk’ diye kandırıldıklarını söylüyorlar. Herkesi kandırmışlar. Çoğu kişi davasını geri çekiyor. Vatandaşlarımıza çağrım; kamulaştırmayla ilgili bir sorun varsa hemen bizlere müracaatlarını yapsınlar. Şahısları değil, belediyemizi muhatap alsınlar” dedi.

DEMİRCİ NE DEMİŞTİ ? 

Erkan Demirci, Alanya Belediyesinin vatandaşa dayatma yaptığını iddia ederek eleştirlerde bulunmuştu.

Demirci,“Bu sorun Alanya’da giderek büyüyor. Bu ihmaller yıllar önce yapılmış olsa da bugünlerde gündeme geldi. Alanya Belediyesi zaman zaman vatandaşlara dayatma yaptı ve yapmaya devam ediyor. Dava açan vatandaşlar ikna edilmeli, uzlaşma yoluna gidilmeli. Bu konular dayatma yoluyla çözülemez. Konuşarak, anlatarak, uzlaşarak daha kolay çözülür. Dava açan vatandaşlara buraların kamu hizmeti verdiği, belediyelerin ya da diğer kurumların ekonomik yetersizlikleri olduğu anlatılmalı ve ikna edilmeli. Alanya Belediyesi bu yolu seçmeyip dayatma yolunu seçtiği için sorun bu kadar büyüdü” ifadelerine yer vermişti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop