mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel’den Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Gündem 21.08.2023 - 16:11, Güncelleme: 21.08.2023 - 16:11
 

Başkan Yücel’den Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçede görevine yeni atanan protokol üyelerine ziyaretlerde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ilk olarak Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ı ziyaret etti. Rektör Türkdoğan’ı makamında ziyaret eden Başkan Yücel, kendisi ile Alanya ve eğitim konularında sohbet etti. Ziyaret sonunda Başkan Yücel, Türkdoğan’a Türk bayrağı tablosu hediye etti. Yücel, “ALKÜ Rektörlüğü görevine başlayan Türkdoğan’ı makamında ziyaret ettik. Sayın Rektörümüze görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.  DİREK VE KARALAY’I DA ZİYARET ETTİ  Başkan Yücel ardından Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk ile Alanya Sahil Güvenlik 92. Bot Komutanlığı görevine atanan Üsteğmen Osman Karalay’ı ziyaret etti. Direk ve Karalay’a görevlerinde başarılar dileyen Yücel, her 2 isme de Türk bayrağı hediye etti. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçede görevine yeni atanan protokol üyelerine ziyaretlerde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ilk olarak Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ı ziyaret etti. Rektör Türkdoğan’ı makamında ziyaret eden Başkan Yücel, kendisi ile Alanya ve eğitim konularında sohbet etti. Ziyaret sonunda Başkan Yücel, Türkdoğan’a Türk bayrağı tablosu hediye etti. Yücel, “ALKÜ Rektörlüğü görevine başlayan Türkdoğan’ı makamında ziyaret ettik. Sayın Rektörümüze görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi. 

DİREK VE KARALAY’I DA ZİYARET ETTİ 
Başkan Yücel ardından Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk ile Alanya Sahil Güvenlik 92. Bot Komutanlığı görevine atanan Üsteğmen Osman Karalay’ı ziyaret etti. Direk ve Karalay’a görevlerinde başarılar dileyen Yücel, her 2 isme de Türk bayrağı hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop