mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Demirci’den Kantin Fiyatlarına Tepki

Gündem 03.09.2021 - 08:35, Güncelleme: 03.09.2021 - 09:06
 

Demirci’den Kantin Fiyatlarına Tepki

Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci, dün açıklanan kantin fiyat listesine tepki gösterdi.

Alanya Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için kantin fiyat listesini dün açıkladı. Katin fiyat listesinin açıklanması ardından vatandaşlarında tepkileri gecikmedi .Yarım litre suyun heryerde 1 TL olduğu söyleyen vatandaşlar katin fiyat listesinde ki yarım litre su içi yazılan 2 TL'lik fiyatı görüce tepki gösterdiler.  OCAKBAŞI MI ORASI? Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci de dün açıklanan kantin fiyat listesine tepki göstererek açıklamasında şunları söyledi: "Kantinde dönerin, ızgaranın ne işi var? Ocakbaşı mı orası? 2 liralık simit 2.5 TL, 1 liralık su 2 TL. Benim bildiğim öğrenci kantinlerinde fiyatlar piyasanın altında olur. Bu fiyatlara milli eğitim nasıl oluyor da imza koyuyor acaba? Şu da bir gerçek ki kantin kiraları bu kadar yüksek olursa fiyatlar da böyle olur. Yoksa milli eğitim aldığı anormal kantin kiralarının diyetini mi ödüyor?" dedi.
Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci, dün açıklanan kantin fiyat listesine tepki gösterdi.

Alanya Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için kantin fiyat listesini dün açıkladı. Katin fiyat listesinin açıklanması ardından vatandaşlarında tepkileri gecikmedi .Yarım litre suyun heryerde 1 TL olduğu söyleyen vatandaşlar katin fiyat listesinde ki yarım litre su içi yazılan 2 TL'lik fiyatı görüce tepki gösterdiler. 

OCAKBAŞI MI ORASI?

Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci de dün açıklanan kantin fiyat listesine tepki göstererek açıklamasında şunları söyledi:

"Kantinde dönerin, ızgaranın ne işi var? Ocakbaşı mı orası?

2 liralık simit 2.5 TL, 1 liralık su 2 TL. Benim bildiğim öğrenci kantinlerinde fiyatlar piyasanın altında olur. Bu fiyatlara milli eğitim nasıl oluyor da imza koyuyor acaba?

Şu da bir gerçek ki kantin kiraları bu kadar yüksek olursa fiyatlar da böyle olur. Yoksa milli eğitim aldığı anormal kantin kiralarının diyetini mi ödüyor?" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop