mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kepez’de ilkokul öğrencilerine mobil uygulama eğitimi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2023 - 12:39, Güncelleme: 21.08.2023 - 12:18
 

Kepez’de ilkokul öğrencilerine mobil uygulama eğitimi

Kepez’de ilkokul öğrencilerine mobil uygulama eğitimi

Antalya Bilim Merkezi’nin yaz kampına katılan ilkokul öğrencilerine, işlevsel ve özgün nitelikte mobil uygulamalar öğretildi.Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi’nin haftada 5’er gün düzenlediği yaz kamplarına katılan ilköğretim okulu öğrencileri, sunulan özel eğitim imkanlarıyla farklı düşünen bireyler olarak okullarına dönecek. En fazla ilgi gören atölyelerden robotik kodlamaya katılan okuma-yazmayı yeni öğrenmiş çocuklar, bilim ve teknolojide merak ettikleri eğitimleri aldı. Robotik ve kodlama becerileriyle donanmış bu çocuklar, ülkelerinin teknolojik gelişimine büyük katkılar sağlayacak potansiyele sahip oldu."İllevsel uygulamlar"Her hafta değişen konulardan biri olan mobil uygulama geliştirmeye katılan çocuklar, toplamda 11 farklı mobil uygulama geliştirdi. Tamamı işlevsel ve yaratıcı nitelikte olan pedometre, çizim uygulaması (doodle), sayı bulmaca, alarm, bilimsel hesap makinesi, bounce ball, renk değiştiren ekran, yüklenilen resimdeki hayvanların sesini çıkarma, balon patlatma, akıllı rehber uygulaması ve tas kağıt makas gibi uygulamaları geliştiren katılımcılar, kendi yeteneklerini sergiledi."Yarınlarımızı şekillendirecekler"Gençlerin anlayabileceği ve en yüksek verimi alabileceği şekilde eğitimler düzenlediklerini belirten atölye eğitmeni Elektrik Elektronik Mühendisi Eğitmen Murat Bahar, erken yaşlardan itibaren teknolojiye ve programlamaya ilgi duymaya teşvik ettiklerini söyledi. Antalya Bilim Merkezi’nin sağladığı olanaklarla hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde geleceğin teknolojik dünyasına adım attıklarını belirten Bahar, “Geleceğimizin teminatı olan bu gençler, robotik ve kodlama eğitimleriyle ülkemizin yarınlarını şekillendirecekler” dedi.
Kepez’de ilkokul öğrencilerine mobil uygulama eğitimi
Antalya Bilim Merkezi’nin yaz kampına katılan ilkokul öğrencilerine, işlevsel ve özgün nitelikte mobil uygulamalar öğretildi.
Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi’nin haftada 5’er gün düzenlediği yaz kamplarına katılan ilköğretim okulu öğrencileri, sunulan özel eğitim imkanlarıyla farklı düşünen bireyler olarak okullarına dönecek. En fazla ilgi gören atölyelerden robotik kodlamaya katılan okuma-yazmayı yeni öğrenmiş çocuklar, bilim ve teknolojide merak ettikleri eğitimleri aldı. Robotik ve kodlama becerileriyle donanmış bu çocuklar, ülkelerinin teknolojik gelişimine büyük katkılar sağlayacak potansiyele sahip oldu.
"İllevsel uygulamlar"
Her hafta değişen konulardan biri olan mobil uygulama geliştirmeye katılan çocuklar, toplamda 11 farklı mobil uygulama geliştirdi. Tamamı işlevsel ve yaratıcı nitelikte olan pedometre, çizim uygulaması (doodle), sayı bulmaca, alarm, bilimsel hesap makinesi, bounce ball, renk değiştiren ekran, yüklenilen resimdeki hayvanların sesini çıkarma, balon patlatma, akıllı rehber uygulaması ve tas kağıt makas gibi uygulamaları geliştiren katılımcılar, kendi yeteneklerini sergiledi.
"Yarınlarımızı şekillendirecekler"
Gençlerin anlayabileceği ve en yüksek verimi alabileceği şekilde eğitimler düzenlediklerini belirten atölye eğitmeni Elektrik Elektronik Mühendisi Eğitmen Murat Bahar, erken yaşlardan itibaren teknolojiye ve programlamaya ilgi duymaya teşvik ettiklerini söyledi. Antalya Bilim Merkezi’nin sağladığı olanaklarla hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde geleceğin teknolojik dünyasına adım attıklarını belirten Bahar, “Geleceğimizin teminatı olan bu gençler, robotik ve kodlama eğitimleriyle ülkemizin yarınlarını şekillendirecekler” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop