mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Mahmutlarspor Başkanı Bağışlar’dan Kulüp Hakkında Bilgilendirme

Gündem 07.06.2024 - 10:14, Güncelleme: 07.06.2024 - 10:14
 

Mahmutlarspor Başkanı Bağışlar’dan Kulüp Hakkında Bilgilendirme

Önceki dönem Alanya Belediye Meclis Üyeliği görevi yapan Mahmutlarspor Başkanı inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar sosyal medya hesabından kulüp ile ilgili bilgilendirme mesajı yayınladı.

Muhalefet meclis üyesi olmasına rağmen, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile oluşturduğu pozitif iletişim ile Mahmutlar mahallesine uluslararası standartlarda bir tesis kazandıran Bağışlar " Mahmutlar Semalarında Görünen Taklacı Güvercinler'e Yem Vermeyi Unutmayın " diyerek Mahmutlarspor ile ilgili yerel seçimler öncesi kurulan oyunu nasıl bozduğunu kamuoyuna anlattı. Bağışlar açıklamasında ; "Değerli dostlarım, hepinize hayırlı günler diliyorum. Mahmutlarspor ile ilgili siz değerli kamuoyunu bilgilendirmek istiyorum. Geçtiğimiz yıl, yeni spor yasası gereği zorunlu olarak yaptığımız olağanüstü genel kurul toplantısı neticesinde yönetim kurulumuzu oluşturarak hazırlanan dosya Antalya İl Spor Müdürlüğü 'ne teslim edilmiştir. Yaklaşık bir ay süren ağır gribal enfeksiyon dönemimde, yönetici birisine teslim ettiğim kulüp defterine bir süre ulaşamadım ve bu süreçte yerel seçimlere yönelik olduğunu tahmin ettiğim ve kulüp otobüsüne el koyma da dahil şahsıma yapılan provakatif eylemler, küfür, hakaret, şantaj, tehdit vs. sebebiyle yapmış olduğumuz suç duyurusu üzerine Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu kişilere yönelik suç duyurumuz haklı bulunarak iddianame hazırlanmış ve ceza davası açılmıştır. Ayrıca, hukuksuzca yapılan genel kurul toplantısı ile ilgili yine inceleme başlatılmıştır. Bu süreçte genç takımımız Antalya'da play-off oynamaya hak kazanmış ve 7 sene önce şampiyon olarak süper amatör lige çıkarttığımız A takım süper amatör ligden 1. Amatör kümeye düşmüştür.  Sizleri böyle can sıkıcı durumlar ile muhatap etmek istemezdim ama gelinen süreçte birilerinin şahsi hırsına Mahmutlarspor değerini de oyuncak edemezdim. Yaşanan hukuksal gelişmeler neticesinde yine kulübümüze ve takımımıza elimden geldiğince sahip çıkmaya ve gençlerimize gücüm yettiğince hizmete devam edeceğim. Güzel giden herşeyi yok etmeye çalışan Mahmutlar 'daki bu taklacı güvercinlere de her mecrada cevabımız var fakat Mahmutlarspor marka değeri adına muhatap almamaya gayret ediyoruz."
Önceki dönem Alanya Belediye Meclis Üyeliği görevi yapan Mahmutlarspor Başkanı inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar sosyal medya hesabından kulüp ile ilgili bilgilendirme mesajı yayınladı.

Muhalefet meclis üyesi olmasına rağmen, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile oluşturduğu pozitif iletişim ile Mahmutlar mahallesine uluslararası standartlarda bir tesis kazandıran Bağışlar " Mahmutlar Semalarında Görünen Taklacı Güvercinler'e Yem Vermeyi Unutmayın " diyerek Mahmutlarspor ile ilgili yerel seçimler öncesi kurulan oyunu nasıl bozduğunu kamuoyuna anlattı.
Bağışlar açıklamasında ;
"Değerli dostlarım, hepinize hayırlı günler diliyorum. Mahmutlarspor ile ilgili siz değerli kamuoyunu bilgilendirmek istiyorum.

Geçtiğimiz yıl, yeni spor yasası gereği zorunlu olarak yaptığımız olağanüstü genel kurul toplantısı neticesinde yönetim kurulumuzu oluşturarak hazırlanan dosya Antalya İl Spor Müdürlüğü 'ne teslim edilmiştir.

Yaklaşık bir ay süren ağır gribal enfeksiyon dönemimde, yönetici birisine teslim ettiğim kulüp defterine bir süre ulaşamadım ve bu süreçte yerel seçimlere yönelik olduğunu tahmin ettiğim ve kulüp otobüsüne el koyma da dahil şahsıma yapılan provakatif eylemler, küfür, hakaret, şantaj, tehdit vs. sebebiyle yapmış olduğumuz suç duyurusu üzerine Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu kişilere yönelik suç duyurumuz haklı bulunarak iddianame hazırlanmış ve ceza davası açılmıştır.
Ayrıca, hukuksuzca yapılan genel kurul toplantısı ile ilgili yine inceleme başlatılmıştır.

Bu süreçte genç takımımız Antalya'da play-off oynamaya hak kazanmış ve 7 sene önce şampiyon olarak süper amatör lige çıkarttığımız A takım süper amatör ligden 1. Amatör kümeye düşmüştür. 

Sizleri böyle can sıkıcı durumlar ile muhatap etmek istemezdim ama gelinen süreçte birilerinin şahsi hırsına Mahmutlarspor değerini de oyuncak edemezdim.

Yaşanan hukuksal gelişmeler neticesinde yine kulübümüze ve takımımıza elimden geldiğince sahip çıkmaya ve gençlerimize gücüm yettiğince hizmete devam edeceğim.
Güzel giden herşeyi yok etmeye çalışan Mahmutlar 'daki bu taklacı güvercinlere de her mecrada cevabımız var fakat Mahmutlarspor marka değeri adına muhatap almamaya gayret ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop