mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MÜSİAD Alanya’dan Eğitime Katkı

Gündem 20.10.2021 - 20:07, Güncelleme: 20.10.2021 - 20:07
 

MÜSİAD Alanya’dan Eğitime Katkı

Alanya MÜSİAD Eğitim Komitesi önderliğinde Meslek Liselerini Kalkındırma konulu ilk istişare toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz ve Meslek Lisesi Okul Müdürlerinin katılımı ile yapıldı. Toplantıda birçok sektörde yaşanan yetişmiş ara eleman sorununa çare bulmak için geliştirilecek projeler ele alındı.

MÜSİAD Alanya Şubesinde yapılan Meslek Liselerini Kalkındırma konulu ilk istişare toplantısında ‘Meslek Liseleri Kalkındırma Projesi’ hakkında istişare yapıldı. Toplantıda milli eğitim müdürü Yusuf Yılmaz meslek liselerine verdiği önemden dolayı MÜSİAD üyesi iş insanlarına teşekkür etti. MÜSİAD’ın bu tarz bur projeye önderlik etmesi projeye olan inancı daha da üst seviyeye çıkartıyor diyen Yılmaz, “Öğrenciler bizim geleceğimizdir, bu ve benzeri altyapısı sağlam projeler ile öğrencilerimizi geleceğe en doğru şekilde hazırlayacağız. İş dünyasının ve okulların ortak çalışmaları her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu projemizin de başarılı olacağına inancımız tamdır. Meslek liseleri memleket meseledir’ dedi. MÜSİAD Alanya Başkanı Mustafa Durusoy ise “Sektörün ihtiyacı olan yetişmiş ara eleman sıkıntısını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yürüteceğimiz bu proje ile bir nebze olsun çözmeyi planlıyoruz. Öğrencilerimizin doğru mesleklere yönlendirilmesi ve doğru iş sahalarında çalışması için elimizden gelen tüm çabayı sarfediyoruz. Türkiye’nin sahada en etkin STK’sı olarak her zaman sektörün nabzını tutmaya ve ihtiyaçlarını tespit etmeye çalışıyoruz. Bugün duyurusunu gerçekleştirdiğimiz ve zamanla daha da ilerletmeyi planladığımız projemizin başarılı olacağına can-ı gönülden inanıyoruz’ diye konuştu. MÜSİAD Alanya Eğitim Komitesi Başkanı Hasan Ahlatcı “Kalkınmış ve ekonomik düzeyi daha yüksek bir Türkiye için mesleki eğitimin payı oldukça büyüktür. Geleceğimiz eğitimden ve güncel bilgi ile donatılmış genç nesillerin yetiştirilmesinden geçmektedir. Bu konuda en önemli rol meslek liselerindedir.” İfadesini kullandı.
Alanya MÜSİAD Eğitim Komitesi önderliğinde Meslek Liselerini Kalkındırma konulu ilk istişare toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz ve Meslek Lisesi Okul Müdürlerinin katılımı ile yapıldı. Toplantıda birçok sektörde yaşanan yetişmiş ara eleman sorununa çare bulmak için geliştirilecek projeler ele alındı.

MÜSİAD Alanya Şubesinde yapılan Meslek Liselerini Kalkındırma konulu ilk istişare toplantısında ‘Meslek Liseleri Kalkındırma Projesi’ hakkında istişare yapıldı. Toplantıda milli eğitim müdürü Yusuf Yılmaz meslek liselerine verdiği önemden dolayı MÜSİAD üyesi iş insanlarına teşekkür etti. MÜSİAD’ın bu tarz bur projeye önderlik etmesi projeye olan inancı daha da üst seviyeye çıkartıyor diyen Yılmaz, “Öğrenciler bizim geleceğimizdir, bu ve benzeri altyapısı sağlam projeler ile öğrencilerimizi geleceğe en doğru şekilde hazırlayacağız. İş dünyasının ve okulların ortak çalışmaları her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu projemizin de başarılı olacağına inancımız tamdır. Meslek liseleri memleket meseledir’ dedi.

MÜSİAD Alanya Başkanı Mustafa Durusoy ise “Sektörün ihtiyacı olan yetişmiş ara eleman sıkıntısını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yürüteceğimiz bu proje ile bir nebze olsun çözmeyi planlıyoruz. Öğrencilerimizin doğru mesleklere yönlendirilmesi ve doğru iş sahalarında çalışması için elimizden gelen tüm çabayı sarfediyoruz. Türkiye’nin sahada en etkin STK’sı olarak her zaman sektörün nabzını tutmaya ve ihtiyaçlarını tespit etmeye çalışıyoruz. Bugün duyurusunu gerçekleştirdiğimiz ve zamanla daha da ilerletmeyi planladığımız projemizin başarılı olacağına can-ı gönülden inanıyoruz’ diye konuştu.

MÜSİAD Alanya Eğitim Komitesi Başkanı Hasan Ahlatcı “Kalkınmış ve ekonomik düzeyi daha yüksek bir Türkiye için mesleki eğitimin payı oldukça büyüktür. Geleceğimiz eğitimden ve güncel bilgi ile donatılmış genç nesillerin yetiştirilmesinden geçmektedir. Bu konuda en önemli rol meslek liselerindedir.” İfadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop