mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Novais Alanyaspor’a Geri Döndü

Spor 11.07.2023 - 19:13, Güncelleme: 11.07.2023 - 19:13
 

Novais Alanyaspor’a Geri Döndü

Corendon Alanyaspor’un eski oyuncusu Portekizli orta saha Joao Pedro Barradas Novais ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sezonda Alanyaspor' un 10 numaralı formasını giyecek.

Transfer sezonuna bu sene hızlı başlayan  Corendon Alanyaspor, orta sahasını eski oyuncusu ile güçlendirdi. Süper Lig'in Akdeniz temsilcisi Alanyaspor, Geçen sezon Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al-Bataeh CSC takımında forma giyen eski oyuncusu Joao Pedro Barradas Novais'i kadrosuna katarak  2 yıllık sözleşme imzaladı. ÇAVUŞOĞLU ‘NOVAIS YUVAYA GERİ DÖNDÜ’ Alanyaspor Cengiz Aydoğan Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Novais, farklı bir futbolcu. Yuvaya geri döndü. Kendisi biliyorsunuz oynadığı dönemde takımımıza çok katkı sağladı. Hem futbolculuğuyla hem kişiliğiyle hem de beyefendiliğiyle hepimizin gönlünde taht kuran biriydi. Taraftar içinde öyle. Onun için Novais bizim için özel bir futbolcu. Takımımıza çok katkı sağlayacağına inandığımız bir futbolcu. Kendisi de burayı çok seviyor, o da önemli. Bazı fedakarlıklar yaparak buraya geldiğini biliyorum. Bizim Alanyaspor'un önemini bilen bir futbolcu, bizde onun değerini bilen bir yönetimiz. İki yıllık anlaşmamız var. Daha ince bildiğiniz gibi kiralık oynamıştı. Şimdi yuvasına Alanyaspor'un futbolcusu olarak geri döndü. Ben Novais'e aramıza hoşgeldin diyorum. İnaşllah bu transfer hem Novais'e hemde kulübümüz için hayırlı olur." diye konuştu.
Corendon Alanyaspor’un eski oyuncusu Portekizli orta saha Joao Pedro Barradas Novais ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sezonda Alanyaspor' un 10 numaralı formasını giyecek.

Transfer sezonuna bu sene hızlı başlayan  Corendon Alanyaspor, orta sahasını eski oyuncusu ile güçlendirdi. Süper Lig'in Akdeniz temsilcisi Alanyaspor, Geçen sezon Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al-Bataeh CSC takımında forma giyen eski oyuncusu Joao Pedro Barradas Novais'i kadrosuna katarak  2 yıllık sözleşme imzaladı.

ÇAVUŞOĞLU ‘NOVAIS YUVAYA GERİ DÖNDÜ’
Alanyaspor Cengiz Aydoğan Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Novais, farklı bir futbolcu. Yuvaya geri döndü. Kendisi biliyorsunuz oynadığı dönemde takımımıza çok katkı sağladı. Hem futbolculuğuyla hem kişiliğiyle hem de beyefendiliğiyle hepimizin gönlünde taht kuran biriydi. Taraftar içinde öyle. Onun için Novais bizim için özel bir futbolcu. Takımımıza çok katkı sağlayacağına inandığımız bir futbolcu. Kendisi de burayı çok seviyor, o da önemli. Bazı fedakarlıklar yaparak buraya geldiğini biliyorum. Bizim Alanyaspor'un önemini bilen bir futbolcu, bizde onun değerini bilen bir yönetimiz. İki yıllık anlaşmamız var. Daha ince bildiğiniz gibi kiralık oynamıştı. Şimdi yuvasına Alanyaspor'un futbolcusu olarak geri döndü. Ben Novais'e aramıza hoşgeldin diyorum. İnaşllah bu transfer hem Novais'e hemde kulübümüz için hayırlı olur." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop