mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ömer Erdoğan’dan Taraftara Çağrı

Spor 10.08.2023 - 12:26, Güncelleme: 10.08.2023 - 12:26
 

Ömer Erdoğan’dan Taraftara Çağrı

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, “Zorlu bir rakiple başlıyoruz. Buradan da taraftarlarıma seslenmek istiyorum. İlk maçımızda bizi yalnız bırakmasınlar. Onların desteğine çok ihtiyacımız var” dedi.

Sezon hazırlıklarını ciddi bir sakatlık sıkıntısı yaşamadan verimli ve güzel bir şekilde tamamladıklarını kaydeden Ömer Erdoğan, “Sezon hazırlıkları sürecinde toplam 45 antrenman ve 6 hazırlık maçı yaptık. Geçen sene ile kıyasladığımız zaman takımın neredeyse yüzde 60-70’i değişti. Yeni bir yapılanmaya gittik. Burada genç oyunculara yatırım yaptık ve geçen yılki gibi sıkıntı yaşamamak için daha kaliteli bir kadro kurmaya uğraştık.” dedi. ‘NOKTA TRANSFER İSTİYORUZ’ Transferin büyük bölümünü bitirdiklerini belirten Erdoğan, “Transferi bitirmeye hazırlanıyoruz ancak bir iki mevkiye takviye ihtiyacı var buralara nokta transfer yapmak istiyoruz. Bu konuda çok hassas davranıyoruz. Oyuncu almak için transfer yapmayacağız. Bize katkı sağlayacak oyuncular almak istiyoruz.” şeklinde konuştu. ‘ÇOK İYİ BİR RAKİP’ Ligin ilk haftasında oynanacak Başakşehir FK maçın içinde değerlendirmede bulunan Erdoğan şunları söyledi: “Her maçın, her golün, her puanın çok önemli olduğu bir lige başlıyoruz. Zorlu bir rakiple başlıyoruz. Başakşehir, ligimizin son yıllarda özellikle üst sıralarını zorlayan ve geçen sene Avrupa’da elde ettiği başarılarla çok iyi bir rakip. Büyük oranda takımlarını da korudular. Hatta üzerine çok ciddi transferler yaptılar. Ama biz de kendimize inanıyor ve güveniyoruz. Kendi sahamızda oynayacağız. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız olacak. Yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz.” ‘ÖZGÜVENLİ OYNAYIN’ Alanyaspor’un her zaman kendi oyun planı olacağını ancak rakip takıma göre değişiklikler yapılabileceğini ifade eden Erdoğan, “Artık günümüzde teknolojiden faydalanılıyor. Rakiplerin analizi yapılırken, güçlü ve eksik yönü belirleniyor, zaman zaman taktiği ve oyuncu tercihini değiştirebiliyorsunuz. Ama bizim özellikle kendi oyun planımız olacak. Ona yönelik zaten kamp boyunca çok çaba gösterdik. Oyuncularımız da bu konuda bize iyi geri bildirim verdi. Genel anlamda top bizdeyken, bir oyunumuz olacak, top rakipteyken, rakibi agresif bir şekilde savunan, kalemizden uzak bir şekilde savunmaya çalışan, bir oyun anlayışımız olacak. Oyuncularıma sahada keyif almalarını, öz güvenli ve cesur bir şekilde oynamalarını öneriyorum. Bunu yaptıklarında istenen skorun rahatlıkla elde edilebileceğini onlara aktarıyorum.” diye konuştu. ‘KEYİN VEREN ALANYASPOR OLACAK’ Teknik direktör Erdoğan, takımın hedefine ilişkin soru üzerine “Futbolseverlerin takip etmek istediği, maçlarını izlemekten zevk aldığı bir Alanyaspor’u geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da sahada göstermek istiyoruz. Bu süreçte tamamen kendi takımıma konsantre oldum. Kendi takımımı nereye getirebilirim, bunun hesabını yapıyorum.” diye konuştu.
Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, “Zorlu bir rakiple başlıyoruz. Buradan da taraftarlarıma seslenmek istiyorum. İlk maçımızda bizi yalnız bırakmasınlar. Onların desteğine çok ihtiyacımız var” dedi.


Sezon hazırlıklarını ciddi bir sakatlık sıkıntısı yaşamadan verimli ve güzel bir şekilde tamamladıklarını kaydeden Ömer Erdoğan, “Sezon hazırlıkları sürecinde toplam 45 antrenman ve 6 hazırlık maçı yaptık. Geçen sene ile kıyasladığımız zaman takımın neredeyse yüzde 60-70’i değişti. Yeni bir yapılanmaya gittik. Burada genç oyunculara yatırım yaptık ve geçen yılki gibi sıkıntı yaşamamak için daha kaliteli bir kadro kurmaya uğraştık.” dedi.

‘NOKTA TRANSFER İSTİYORUZ’
Transferin büyük bölümünü bitirdiklerini belirten Erdoğan, “Transferi bitirmeye hazırlanıyoruz ancak bir iki mevkiye takviye ihtiyacı var buralara nokta transfer yapmak istiyoruz. Bu konuda çok hassas davranıyoruz. Oyuncu almak için transfer yapmayacağız. Bize katkı sağlayacak oyuncular almak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

‘ÇOK İYİ BİR RAKİP’
Ligin ilk haftasında oynanacak Başakşehir FK maçın içinde değerlendirmede bulunan Erdoğan şunları söyledi: “Her maçın, her golün, her puanın çok önemli olduğu bir lige başlıyoruz. Zorlu bir rakiple başlıyoruz. Başakşehir, ligimizin son yıllarda özellikle üst sıralarını zorlayan ve geçen sene Avrupa’da elde ettiği başarılarla çok iyi bir rakip. Büyük oranda takımlarını da korudular. Hatta üzerine çok ciddi transferler yaptılar. Ama biz de kendimize inanıyor ve güveniyoruz. Kendi sahamızda oynayacağız. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız olacak. Yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz.”

‘ÖZGÜVENLİ OYNAYIN’
Alanyaspor’un her zaman kendi oyun planı olacağını ancak rakip takıma göre değişiklikler yapılabileceğini ifade eden Erdoğan, “Artık günümüzde teknolojiden faydalanılıyor. Rakiplerin analizi yapılırken, güçlü ve eksik yönü belirleniyor, zaman zaman taktiği ve oyuncu tercihini değiştirebiliyorsunuz. Ama bizim özellikle kendi oyun planımız olacak. Ona yönelik zaten kamp boyunca çok çaba gösterdik. Oyuncularımız da bu konuda bize iyi geri bildirim verdi. Genel anlamda top bizdeyken, bir oyunumuz olacak, top rakipteyken, rakibi agresif bir şekilde savunan, kalemizden uzak bir şekilde savunmaya çalışan, bir oyun anlayışımız olacak. Oyuncularıma sahada keyif almalarını, öz güvenli ve cesur bir şekilde oynamalarını öneriyorum. Bunu yaptıklarında istenen skorun rahatlıkla elde edilebileceğini onlara aktarıyorum.” diye konuştu.

‘KEYİN VEREN ALANYASPOR OLACAK’
Teknik direktör Erdoğan, takımın hedefine ilişkin soru üzerine “Futbolseverlerin takip etmek istediği, maçlarını izlemekten zevk aldığı bir Alanyaspor’u geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da sahada göstermek istiyoruz. Bu süreçte tamamen kendi takımıma konsantre oldum. Kendi takımımı nereye getirebilirim, bunun hesabını yapıyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop