mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Rus çiftin boğulma ihbarı şakası ekipleri harekete geçirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2023 - 19:47, Güncelleme: 27.06.2023 - 12:27
 

Rus çiftin boğulma ihbarı şakası ekipleri harekete geçirdi

Rus çiftin boğulma ihbarı şakası ekipleri harekete geçirdi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Rus vatandaşın denizde kaybolduğu ihbarı üzerine Sahil Güvenlik ekipleri hareke geçti.Denizden yapılan aramalarda boğulan her hangi bir kişiye rastlanılmazken, tatil için ilçeye gelen Rus çiftlerin bir birlerine şaka yapmak için böyle bir yola başvurdukları ortaya çıktı.Olay, dün saat 16.00 sıralarında Koru Sahili’nde meydana geldi. 30-35 yaşları arasında kimlikleri belirlenemeyen Rus uyruklu erkek turist, sahilde bulunan vatandaşların yanına gelerek kız arkadaşının denize girdikten sonra bir daha çıkmadığını iddia etti. Sahildeki vatandaşlar durumu bölgede bulunan işletme sahibine ve polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevredekilerin verdiği bilgiler doğrultusunda Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri dalgıç ve zodyak botla arama çalışması başlattı. Sağlık ekipleri ve ambulansın da hazırda beklediği aramalarda denizde boğulma vakasına rastlanmadı.“Şaka yapmak istemişler”Olayın yaşandığı bölgedeki işletmenin sahibi Fatih Özel, “Arkadaşlar boğulma tehlikesi olduğunu söyledi. Bir tane Rus’un karısını kaybettiğini, bizim restoranın 100-150 metre ilerisinde kalenin dibindeki açıklarda eşinin kaybolduğunu söylediler. Biz de gittik ilgilendik ama çiftler bir birlerine şaka yapmışlar. Gelen polis arkadaşlar da şaka yapıldığından dolayı gerekli cezayı yazdılar. Ama böyle şeyleri yapmamak gerekiyor. Bütün herkes telaş ve panik içinde. 2 tane Rus vatandaşın yaptığı şaka yüzünden bu kadar ekip harekete geçti” dedi.
Rus çiftin boğulma ihbarı şakası ekipleri harekete geçirdi
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Rus vatandaşın denizde kaybolduğu ihbarı üzerine Sahil Güvenlik ekipleri hareke geçti.
Denizden yapılan aramalarda boğulan her hangi bir kişiye rastlanılmazken, tatil için ilçeye gelen Rus çiftlerin bir birlerine şaka yapmak için böyle bir yola başvurdukları ortaya çıktı.
Olay, dün saat 16.00 sıralarında Koru Sahili’nde meydana geldi. 30-35 yaşları arasında kimlikleri belirlenemeyen Rus uyruklu erkek turist, sahilde bulunan vatandaşların yanına gelerek kız arkadaşının denize girdikten sonra bir daha çıkmadığını iddia etti. Sahildeki vatandaşlar durumu bölgede bulunan işletme sahibine ve polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevredekilerin verdiği bilgiler doğrultusunda Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri dalgıç ve zodyak botla arama çalışması başlattı. Sağlık ekipleri ve ambulansın da hazırda beklediği aramalarda denizde boğulma vakasına rastlanmadı.

“Şaka yapmak istemişler”
Olayın yaşandığı bölgedeki işletmenin sahibi Fatih Özel, “Arkadaşlar boğulma tehlikesi olduğunu söyledi. Bir tane Rus’un karısını kaybettiğini, bizim restoranın 100-150 metre ilerisinde kalenin dibindeki açıklarda eşinin kaybolduğunu söylediler. Biz de gittik ilgilendik ama çiftler bir birlerine şaka yapmışlar. Gelen polis arkadaşlar da şaka yapıldığından dolayı gerekli cezayı yazdılar. Ama böyle şeyleri yapmamak gerekiyor. Bütün herkes telaş ve panik içinde. 2 tane Rus vatandaşın yaptığı şaka yüzünden bu kadar ekip harekete geçti” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop