mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Servis otobüsünün önünden geçti, motosikletin altında kalarak yaralandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2023 - 11:37, Güncelleme: 09.08.2023 - 11:12
 

Servis otobüsünün önünden geçti, motosikletin altında kalarak yaralandı

Servis otobüsünün önünden geçti, motosikletin altında kalarak yaralandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde servis otobüsünden inerek yolun karşısına geçmekte olan otel çalışanı, motosikletin çarpması sonucunda yaralandı. Motosiklet sürücüsü, yayanın otobüsün önünden iki aracın arasından aniden önüne çıktığını, frene basmasına rağmen çarpılmasına engel olamadığını söyledi.Kaza; Manavgat-Alanya D-400 Karayolu Sanayi Köprülü Kavşağı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; yan yolda Alanya istikametine seyir halindeki Muharrem San’ın kullandığı plakasız motosiklet, Süleyman Bedel’in kullandığı 07 J 74628 plakalı otel servisinden indikten sonra, yolun karşısına geçmekte olan otel çalışanına çarptı. Kazada yaralanan otel çalışanı, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.“Motosikletin ve sürücüsünün hiçbir evrakı yok”Kazanın ardından Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince yapılan sorgulamada kazaya karışan motosikletin plakasının, sigorta ve muayenesinin bulunmadığı; motosikletin ruhsatının da olmadığı, motosiklet sürücüsünün de ehliyetinin olmadığını belirlendi. Motosiklet sürücüsü ve motosiklet sahibine toplam 19 bin 438 TL para cezası uygulanırken, motosiklet trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi."Aniden önüme çıktı"Kazaya karışan motosiklet sürücüsü, kendisinin normal yolunda yavaş olarak ilerlediğini belirterek, “Otobüsü solladığım sırada otobüsün önünden 2 aracın arasından yaya bir anda önüne çıktı. Tüm çabama rağmen kurtaramadım ve ayağına çarptım” dedi.Servis otobüsünün şoförü ise, kazanın olduğu yerde yolcu indirilemeyeceğinin belirtilmesi üzerine, “Trafik sıkıştı, araçlar durdu. Ben de bunu fırsat bilip indirdim” dedi.
Servis otobüsünün önünden geçti, motosikletin altında kalarak yaralandı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde servis otobüsünden inerek yolun karşısına geçmekte olan otel çalışanı, motosikletin çarpması sonucunda yaralandı. Motosiklet sürücüsü, yayanın otobüsün önünden iki aracın arasından aniden önüne çıktığını, frene basmasına rağmen çarpılmasına engel olamadığını söyledi.
Kaza; Manavgat-Alanya D-400 Karayolu Sanayi Köprülü Kavşağı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; yan yolda Alanya istikametine seyir halindeki Muharrem San’ın kullandığı plakasız motosiklet, Süleyman Bedel’in kullandığı 07 J 74628 plakalı otel servisinden indikten sonra, yolun karşısına geçmekte olan otel çalışanına çarptı. Kazada yaralanan otel çalışanı, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

“Motosikletin ve sürücüsünün hiçbir evrakı yok”
Kazanın ardından Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince yapılan sorgulamada kazaya karışan motosikletin plakasının, sigorta ve muayenesinin bulunmadığı; motosikletin ruhsatının da olmadığı, motosiklet sürücüsünün de ehliyetinin olmadığını belirlendi. Motosiklet sürücüsü ve motosiklet sahibine toplam 19 bin 438 TL para cezası uygulanırken, motosiklet trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi.

"Aniden önüme çıktı"
Kazaya karışan motosiklet sürücüsü, kendisinin normal yolunda yavaş olarak ilerlediğini belirterek, “Otobüsü solladığım sırada otobüsün önünden 2 aracın arasından yaya bir anda önüne çıktı. Tüm çabama rağmen kurtaramadım ve ayağına çarptım” dedi.
Servis otobüsünün şoförü ise, kazanın olduğu yerde yolcu indirilemeyeceğinin belirtilmesi üzerine, “Trafik sıkıştı, araçlar durdu. Ben de bunu fırsat bilip indirdim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop