mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Sevilgen Avokado Hırsızlarına Seslendi

Gündem 02.11.2021 - 08:41, Güncelleme: 02.11.2021 - 08:57
 

Sevilgen Avokado Hırsızlarına Seslendi

Alanya'da artan avokado hırsızlıkları ardından Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen hırsızlara seslendi.

Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda;  "Merhaba Avokado Hırsızları,Artık fazla bişey söylemek istemiyorum. Nasıl bir insan kanser olur ama iyileşemez ve bu illet hastalıkla yaşamını sürdürmek zorunda olursa biz Avokado üreticileri de hırsızlık vakalarına alışıp kendini bir Avokado yetiştiricisi olarak görecekse hırsızlık olayıyla karşı karşıya kalacağını bilip ilerki günlerde bahçeye hırsız girdiği zaman kendi kendine stres yapıp hastalanmasın Lakin ben burdan hırsız arkadaşlara seslenmek istiyorum. Biz ne kadar çalmayın desekte sizler çalmaya devam edeceksizin. Artık sizlerde bizim bi parçamız sayılırsınız. Bu Avokado piyasasının bir kısmı da sizlerin elinden geçiyor ilerki günlerde Avokado piyasasında sıkıntı çekmemek adına avokadoları çalarken hasat dönemi gelmeyen cinsleri ve 200 gramdan küçük olan ürünleri toplamayın. Çünkü yeni avokado ile tanışan müşteriye bir daha bu avokadoları satamayız her geçen gün çoğalan avokado üretiminde ilerki yıllarda hem sizler hem de bizler tüketici bulmakta zorlanmayalım. Bir de devamlı aynı bahçeleri tercih etmeyin hep zararı aynı çiftçi görmesin değişik bahçeleri de tercih edin." ifadelerine yer verdi. 
Alanya'da artan avokado hırsızlıkları ardından Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen hırsızlara seslendi.

Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda; 

"Merhaba Avokado Hırsızları,Artık fazla bişey söylemek istemiyorum. Nasıl bir insan kanser olur ama iyileşemez ve bu illet hastalıkla yaşamını sürdürmek zorunda olursa biz Avokado üreticileri de hırsızlık vakalarına alışıp kendini bir Avokado yetiştiricisi olarak görecekse hırsızlık olayıyla karşı karşıya kalacağını bilip ilerki günlerde bahçeye hırsız girdiği zaman kendi kendine stres yapıp hastalanmasın Lakin ben burdan hırsız arkadaşlara seslenmek istiyorum. Biz ne kadar çalmayın desekte sizler çalmaya devam edeceksizin. Artık sizlerde bizim bi parçamız sayılırsınız. Bu Avokado piyasasının bir kısmı da sizlerin elinden geçiyor ilerki günlerde Avokado piyasasında sıkıntı çekmemek adına avokadoları çalarken hasat dönemi gelmeyen cinsleri ve 200 gramdan küçük olan ürünleri toplamayın. Çünkü yeni avokado ile tanışan müşteriye bir daha bu avokadoları satamayız her geçen gün çoğalan avokado üretiminde ilerki yıllarda hem sizler hem de bizler tüketici bulmakta zorlanmayalım. Bir de devamlı aynı bahçeleri tercih etmeyin hep zararı aynı çiftçi görmesin değişik bahçeleri de tercih edin." ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop