mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Tekin’den Kaçak İddialarına Yanıt

Gündem 29.09.2021 - 16:15, Güncelleme: 29.09.2021 - 16:26
 

Tekin’den Kaçak İddialarına Yanıt

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Tekin’in sahibi olduğu Konaklı’daki turistik tesise ilişkin iddialar üzerine araştırma yaparak, İmar Planı’na uygun hazırlanan projenin uygulandığına karar verdi

Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Tekin, Konaklı Mahallesi 280 ada 4 parselde bulunan turistik tesisine ilişkin iddialara ve haberlere belgeyle yanıt verdi. Konaklı Mahallesi’nde inşa edip, turizm sektörüne hizmet vermeye başladığı söz konusu tesisin İmar Planı’na uygun inşa edildiğini ve bir metrekare bile kaçağın olmadığını söyleyen Tekin, “Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 20 Ocak 2020 tarihinde iddialara ilişkin incelemesini yaptı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün hazırladığı turistik tesisimin İmar Planı’na uygun yapıldığına dair raporu bizde mevcut” dedi. Kaçak iddialarına ilişkin de konuşan Tekin, “Herkes kendince çamur at izi kalsın politikası yapmanın derdinde. Sözde otelin sahibi benmişim, gerçek sahibi başkasıymış diye de dedikodu üretiyorlar. Otelin kime ait olduğu evraklarda mevcuttur. Resmi evraklar dışında otelin başka bir sahibi ve ortağı da yoktur. Bizim kaçak yapıyla, haramla işimiz olmaz. Biz her işimizi yaparken, önce devlete hesabımızı verir, sonra da Allah’a hesap veririz. Onun dışında hesap vereceğimiz başka kimse de yok. Birilerinin ne derdinde olduğunu çok iyi biliyorum. Kamuoyu, benim hakkımda iddia ortaya atanları da çok iyi bilir, beni de” diye konuştu.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Tekin’in sahibi olduğu Konaklı’daki turistik tesise ilişkin iddialar üzerine araştırma yaparak, İmar Planı’na uygun hazırlanan projenin uygulandığına karar verdi

Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Tekin, Konaklı Mahallesi 280 ada 4 parselde bulunan turistik tesisine ilişkin iddialara ve haberlere belgeyle yanıt verdi. Konaklı Mahallesi’nde inşa edip, turizm sektörüne hizmet vermeye başladığı söz konusu tesisin İmar Planı’na uygun inşa edildiğini ve bir metrekare bile kaçağın olmadığını söyleyen Tekin, “Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 20 Ocak 2020 tarihinde iddialara ilişkin incelemesini yaptı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün hazırladığı turistik tesisimin İmar Planı’na uygun yapıldığına dair raporu bizde mevcut” dedi.

Kaçak iddialarına ilişkin de konuşan Tekin, “Herkes kendince çamur at izi kalsın politikası yapmanın derdinde. Sözde otelin sahibi benmişim, gerçek sahibi başkasıymış diye de dedikodu üretiyorlar. Otelin kime ait olduğu evraklarda mevcuttur. Resmi evraklar dışında otelin başka bir sahibi ve ortağı da yoktur. Bizim kaçak yapıyla, haramla işimiz olmaz. Biz her işimizi yaparken, önce devlete hesabımızı verir, sonra da Allah’a hesap veririz. Onun dışında hesap vereceğimiz başka kimse de yok. Birilerinin ne derdinde olduğunu çok iyi biliyorum. Kamuoyu, benim hakkımda iddia ortaya atanları da çok iyi bilir, beni de” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop