mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Türkdoğan ve Güler Sağlıkta Yol Haritasını Görüştüler

Sağlık 22.08.2023 - 09:53, Güncelleme: 22.08.2023 - 09:53
 

Türkdoğan ve Güler Sağlıkta Yol Haritasını Görüştüler

Alanya EAH Başhekimi Yılmaz Güler ile bir araya gelen ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, “İlçemize yeni sağlık hizmetlerini kazandıracağımıza inancım sonsuz” dedi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında Başhekim Doç. Dr. Güler, sağlık hizmetlerin son durumu ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan sağlık yatırımları, hastanede açılan yeni hizmetleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Ziyarette hastane bünyesinde sağlık hizmeti sunan akademisyen hekimler ile ilgili istişarede bulunuldu. Prof. Dr. Türkdoğan daha sonra Doç. Dr. Yılmaz Güler ve ekibi ile birlikte sağlık tesisini yerinde inceleyerek servis, poliklinikler, yoğun bakım, ameliyathane ve acil servisi gezdi.  Ziyaret sonunda memnuniyetini dile getiren Doç. Dr. Güler, “Rektör Bey ile birlikte sağlık alanında atılacak adımları değerlendirme fırsatı bulduk. Birlikte gidilecek olan yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Alanya’mıza sağlık alanında yenilikleri getirmeye ve aynı payda altında güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.   “YENİ SAĞLIK HİZMETLERİNİ KAZANDIRACAĞIZ” Prof. Dr. Türkdoğan da üniversite olarak sağlık hizmeti alanında gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Birlik olarak ilçemize yeni sağlık hizmetlerini kazandıracağımıza inancım sonsuzdur” diye konuştu.
Alanya EAH Başhekimi Yılmaz Güler ile bir araya gelen ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, “İlçemize yeni sağlık hizmetlerini kazandıracağımıza inancım sonsuz” dedi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında Başhekim Doç. Dr. Güler, sağlık hizmetlerin son durumu ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan sağlık yatırımları, hastanede açılan yeni hizmetleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Ziyarette hastane bünyesinde sağlık hizmeti sunan akademisyen hekimler ile ilgili istişarede bulunuldu. Prof. Dr. Türkdoğan daha sonra Doç. Dr. Yılmaz Güler ve ekibi ile birlikte sağlık tesisini yerinde inceleyerek servis, poliklinikler, yoğun bakım, ameliyathane ve acil servisi gezdi.  Ziyaret sonunda memnuniyetini dile getiren Doç. Dr. Güler, “Rektör Bey ile birlikte sağlık alanında atılacak adımları değerlendirme fırsatı bulduk. Birlikte gidilecek olan yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Alanya’mıza sağlık alanında yenilikleri getirmeye ve aynı payda altında güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.  
“YENİ SAĞLIK HİZMETLERİNİ KAZANDIRACAĞIZ”
Prof. Dr. Türkdoğan da üniversite olarak sağlık hizmeti alanında gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Birlik olarak ilçemize yeni sağlık hizmetlerini kazandıracağımıza inancım sonsuzdur” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop