mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Yaşlı adam alev alev yanan evde hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 13:35, Güncelleme: 01.05.2024 - 12:05
 

Yaşlı adam alev alev yanan evde hayatını kaybetti

Yaşlı adam alev alev yanan evde hayatını kaybetti

Antalya’da bir apartmanın 1’inci katındaki dairede çıkan yangında yalnız yaşayan yaşlı adam yanarak hayatını kaybetti.Olay, gece saat 03.00 sıralarında Kepez ilçesi Habibler Mahallesi 5640 sokak üzerinde yer alan 4 katlı bir apartmanın 1’inci katındaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Eve giren polis ve sağlık ekipleri, içeride Birol Emeksiz’in (76) cesedini yanmış halde buldu.Yalnız yaşadığı öğrenilen Emeksiz’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.Öte yandan, yangın anı vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Yaşlı adam alev alev yanan evde hayatını kaybetti
Antalya’da bir apartmanın 1’inci katındaki dairede çıkan yangında yalnız yaşayan yaşlı adam yanarak hayatını kaybetti.
Olay, gece saat 03.00 sıralarında Kepez ilçesi Habibler Mahallesi 5640 sokak üzerinde yer alan 4 katlı bir apartmanın 1’inci katındaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Eve giren polis ve sağlık ekipleri, içeride Birol Emeksiz’in (76) cesedini yanmış halde buldu.
Yalnız yaşadığı öğrenilen Emeksiz’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan, yangın anı vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop