mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Yeni Eğitim Öğretim Başladı

Eğitim 06.09.2021 - 09:09, Güncelleme: 06.09.2021 - 09:09
 

Yeni Eğitim Öğretim Başladı

Yeni eğitim ve öğretim yılı bugün başladı. Haftada 5 gün yüz yüze eğitim için okullarda tüm hazırlıklar tamamlandı. Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan Koronavirüs Rehberi, MEB aracılığıyla tüm okullara gönderildi.

Uzun bir aradan sonra haftada 5 gün yüz yüze eğitim için yeni eğitim ve öğretim yılı koronavirüs tedbirleri çerçevesinde başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, yaklaşık 58 bin okula maske, dezenfektan ve temizlik ihtiyacı için 650 milyon lira ödenek göndeririken, 113 bin temizlik personeli görevlendirdi. Okullardaki ortak alanlara el antiseptikleri konuldu. AŞISIZ ÖĞRETMEN VE ÇALIŞANLARDAN PCR TESTİ İSTENECEK Ders saatleri azaltılmazken, teneffüs ve beslenme saatleri, kalabalık oluşmaması için farklı zamanlarda planlandı. Okullarla birlikte kantinler, yemekhaneler ve pansiyonlar açıldı. Aşı olmamış öğretmen ve okul çalışanları haftada iki kez PCR testi vermesi kararlaştırıldı. VELİLERDEN HES KODU Bu arada öğrenci ve personelin hasta, temaslı veya risklilik durumları sürekli takip altında olacağı, veli ve ziyaretçilerin zorunlu haller dışında okula alınmayacağı, alınması gerekli durumlarda ise HES kodu sorgulaması yapılması istendi. Öte yandan Sağlık Bakanlığı ile hazırlanan ve tüm ayrıntıları içeren Koronavirüs Rehberi de, Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla 81 ilin Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderildi. Rehberde, okullarda Covid-19 pozitif vaka çıkması durumunda ne yapılacağı da ayrıntılı şekilde anlatıldı.
Yeni eğitim ve öğretim yılı bugün başladı. Haftada 5 gün yüz yüze eğitim için okullarda tüm hazırlıklar tamamlandı. Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan Koronavirüs Rehberi, MEB aracılığıyla tüm okullara gönderildi.

Uzun bir aradan sonra haftada 5 gün yüz yüze eğitim için yeni eğitim ve öğretim yılı koronavirüs tedbirleri çerçevesinde başladı.


Milli Eğitim Bakanlığı, yaklaşık 58 bin okula maske, dezenfektan ve temizlik ihtiyacı için 650 milyon lira ödenek göndeririken, 113 bin temizlik personeli görevlendirdi. Okullardaki ortak alanlara el antiseptikleri konuldu.

AŞISIZ ÖĞRETMEN VE ÇALIŞANLARDAN PCR TESTİ İSTENECEK

Ders saatleri azaltılmazken, teneffüs ve beslenme saatleri, kalabalık oluşmaması için farklı zamanlarda planlandı. Okullarla birlikte kantinler, yemekhaneler ve pansiyonlar açıldı. Aşı olmamış öğretmen ve okul çalışanları haftada iki kez PCR testi vermesi kararlaştırıldı.

VELİLERDEN HES KODU

Bu arada öğrenci ve personelin hasta, temaslı veya risklilik durumları sürekli takip altında olacağı, veli ve ziyaretçilerin zorunlu haller dışında okula alınmayacağı, alınması gerekli durumlarda ise HES kodu sorgulaması yapılması istendi.

Öte yandan Sağlık Bakanlığı ile hazırlanan ve tüm ayrıntıları içeren Koronavirüs Rehberi de, Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla 81 ilin Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderildi. Rehberde, okullarda Covid-19 pozitif vaka çıkması durumunda ne yapılacağı da ayrıntılı şekilde anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop