Alanya'dan İki İsim Listeye Girdi

Gündem 07.02.2022 - 12:47, Güncelleme: 07.02.2022 - 12:56
 

Alanya'dan İki İsim Listeye Girdi

Antalya Mimarlar Odası’nın 30 Ocak 2022 tarihinde yapılan genel kurulunda seçimi Hasan Çerçi ve ekibi kazandı.

Alanyalı Belediye Meclis üyeleri Serkan Salvur ve Hasan Can Kamburoğlu da seçimde genel merkez delegasyonuna asil listeden girmeyi başardı. CHP Alanya Belediye Meclis üyesi Mimar Serkan Salvur, daha önce de Ankara Mimarlar Odası Genel Merkez Denetleme Kurulu Asil Üyesi seçilmiş ve Alanya’da genel merkezde görev alan ilk mimar olmuştu. Hem mimarlık yapan hem de aktif siyasetin içinde olan Salvur ve Kamburoğlu’nun bu başarısı Alanya kamuoyunda takdirle karşılandı.
Antalya Mimarlar Odası’nın 30 Ocak 2022 tarihinde yapılan genel kurulunda seçimi Hasan Çerçi ve ekibi kazandı.

Alanyalı Belediye Meclis üyeleri Serkan Salvur ve Hasan Can Kamburoğlu da seçimde genel merkez delegasyonuna asil listeden girmeyi başardı.
CHP Alanya Belediye Meclis üyesi Mimar Serkan Salvur, daha önce de Ankara Mimarlar Odası Genel Merkez Denetleme Kurulu Asil Üyesi seçilmiş ve Alanya’da genel merkezde görev alan ilk mimar olmuştu. Hem mimarlık yapan hem de aktif siyasetin içinde olan Salvur ve Kamburoğlu’nun bu başarısı Alanya kamuoyunda takdirle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.