Başkan Toklu’dan Durum Değerlendirmesi
Başkan Toklu’dan Durum Değerlendirmesi
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya’daki tüm kurumların teyakkuzda olduğunu belirterek, son durum hakkında bilgilendirme yaptı.
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya’daki tüm kurumların teyakkuzda olduğunu belirterek, son durum hakkında bilgilendirme yaptı.
Başkan Toklu; “Alanya Sosyal Merkezi Müdürlüğü, yangının ilk çıktığı günden itibaren yangından etkilenen vatandaşlar için sosyal destek ekipleri oluşturarak vatandaşlarımızla sürekli görüşme halindedir. Vatandaşlarımızın talep ve sıkıntılarının giderilmesi için ilgili birimler çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürmektedir. Ayrıca psikologlar tarafında vatandaşlarımız ile görüşmeler yapılarak destek verilmektedir.
Kendi sorumluluk sahasında gerçekleşen tüm bu süreçlerde İlçe Jandarma Komutanlığımız personelleri de hem vatandaşlarımızın tahliyesinde, hem asayişin sağlanmasında hem de yangınla mücadelede görevlerini 24 saat esasına göre yapmaktadırlar.
Alanya Gençlik Merkezinde Kriz Koordinasyon Merkezi oluşturulmuş olup halkımızın her türlü talepleri için 24 saat çalışma esasına göre hizmet veren Kriz Merkezi ayrıca vatandaşlarımızın aynı yardımları için de toplama merkezidir.” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
