avcılar escort

Evine dönerken kazada can vermişti, o anlar kameraya yansıdı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2023 - 10:08, Güncelleme: 14.07.2023 - 09:41
 

Evine dönerken kazada can vermişti, o anlar kameraya yansıdı

Evine dönerken kazada can vermişti, o anlar kameraya yansıdı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde annesinin yanından kendi evine dönerken manevra yapan minibüsün altında kalarak hayatını kaybeden kadının kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, önceki akşam saat 21.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 642 Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Konuksever Mahallesi’nde oturan Hayat Deniz (50), annesinin yanından ayrılıp kendi evine gitmek için yola çıktı. Hayat Deniz, sokak üzerinde Hüseyin Ö. kontrolündeki dönmek için manevra yapan 07 FRM 35 plakalı minibüsün altında kaldı. Kadının minibüsün altında kaldığını görenler durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan sağlık ekipleri tarafından kontrolü yapılan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü ise olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.Kaza anları kameradaYakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan teslim alınan kadının cenazesi Antalya’da toprağa veridi. Kaza anları ise bir iş yerinin güvenlik kamarasına yansıdı. Görüntülerde kadının sokak üzerinde evine doğru hareket halinde olduğu bu sırada önüne çıkan minibüsün dönmek isterken sağ ön tekerinin çarpması ile minibüsün altında kaldığı görüldü. Kazayı gören vatandaşlar ise panikle olay yerine koştu. Polisin kazayla ilgili inceleme başlattı.
Evine dönerken kazada can vermişti, o anlar kameraya yansıdı
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde annesinin yanından kendi evine dönerken manevra yapan minibüsün altında kalarak hayatını kaybeden kadının kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, önceki akşam saat 21.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 642 Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Konuksever Mahallesi’nde oturan Hayat Deniz (50), annesinin yanından ayrılıp kendi evine gitmek için yola çıktı. Hayat Deniz, sokak üzerinde Hüseyin Ö. kontrolündeki dönmek için manevra yapan 07 FRM 35 plakalı minibüsün altında kaldı. Kadının minibüsün altında kaldığını görenler durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan sağlık ekipleri tarafından kontrolü yapılan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü ise olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaza anları kamerada
Yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan teslim alınan kadının cenazesi Antalya’da toprağa veridi. Kaza anları ise bir iş yerinin güvenlik kamarasına yansıdı. Görüntülerde kadının sokak üzerinde evine doğru hareket halinde olduğu bu sırada önüne çıkan minibüsün dönmek isterken sağ ön tekerinin çarpması ile minibüsün altında kaldığı görüldü. Kazayı gören vatandaşlar ise panikle olay yerine koştu. Polisin kazayla ilgili inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop
avcılar escort