Meclis Üyesi Bağışlar Seçilmişlere Sert Çıktı

Gündem 29.04.2022 - 13:39, Güncelleme: 29.04.2022 - 13:39
 

Meclis Üyesi Bağışlar Seçilmişlere Sert Çıktı

Alanya Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, bozulan yol ve yapılmayan su patlağı fotoğrafları çekip sosyal medyada paylaşan seçilmiş muhtar ve meclis üyelerine üstü kapalı eleştirilerde bulundu.

İsim vermeden eleştirilerde bulunan Meclis Üyesi Bağışlar ;  "Bozulan yol, yapılmayan su patlağı fotoğrafları çekip sosyal medyadan selzenişte bulunarak paylaşan arkadaş, seni bu vatandaş, sorunların çözümünde köprü vazifesi göreceksin diye oy vererek muhtar veya meclis üyesi seçti..Sen karıştırıyorsun, eksik olan işlerin fotoğrafını çekip paylaşım görevi vatandaşın,bu eksiklikleri çözme görevi senin.İnsiyatif alıp proje üretmek yok, hizmete omuz vermek yok, hiç bir bürokratla doğru iletişimin yok..Sırf bir sonraki dönem adaylarına şirinlik olsun diye fotoğraf paylaşmak çok, kapalı kapılar ardında yanındakinin ayağını kaydırmak çok öylemi ! Marifet bir sonraki seçimin planını yaparak boş işlerle uğraşmak değil, marifet görev süresi boyunca bölgesinde vatandaşın ihtiyacı olan projeleri kazandırabilmek yiğidim” dedi.
Alanya Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, bozulan yol ve yapılmayan su patlağı fotoğrafları çekip sosyal medyada paylaşan seçilmiş muhtar ve meclis üyelerine üstü kapalı eleştirilerde bulundu.

İsim vermeden eleştirilerde bulunan Meclis Üyesi Bağışlar ;  "Bozulan yol, yapılmayan su patlağı fotoğrafları çekip sosyal medyadan selzenişte bulunarak paylaşan arkadaş, seni bu vatandaş, sorunların çözümünde köprü vazifesi göreceksin diye oy vererek muhtar veya meclis üyesi seçti..Sen karıştırıyorsun, eksik olan işlerin fotoğrafını çekip paylaşım görevi vatandaşın,bu eksiklikleri çözme görevi senin.İnsiyatif alıp proje üretmek yok, hizmete omuz vermek yok, hiç bir bürokratla doğru iletişimin yok..Sırf bir sonraki dönem adaylarına şirinlik olsun diye fotoğraf paylaşmak çok, kapalı kapılar ardında yanındakinin ayağını kaydırmak çok öylemi !

Marifet bir sonraki seçimin planını yaparak boş işlerle uğraşmak değil, marifet görev süresi boyunca bölgesinde vatandaşın ihtiyacı olan projeleri kazandırabilmek yiğidim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.