Mehmetçik, yaşlı kadının kıymetli hediyesini teslim etti.

Gündem 19.08.2021 - 14:22, Güncelleme: 19.08.2021 - 14:27
 

Mehmetçik, yaşlı kadının kıymetli hediyesini teslim etti.

Kastamonu'da yaşayan Bingül Teyze, sel sonucu evinden olurken eşinin hediyesi olan 35 yıllık Kur'an-ı Kerim'i de kaybetti.Mehmetçik, yaşlı kadının kıymetli hediyesini teslim etti.

Sel felaketinin yaşandığı bölgede yaşayan Bingül Teyze, sel sonucu evinden olurken eşinin hediyesi olan 35 yıllık Kur'an-ı Kerim'i de kaybetti. Çevrede arama yapan jandarma ise Kur'an-ı Kerim'i bularak Bingül Teyze'nin yüzünü güldürdü. Bingül Teyze, Mehmetçik'in elleriyle temizlediği kıymetli hediyeyi gözyaşları içinde teslim aldı. Askerler yaşlı kadını, "Ağlama teyzem ağlama, bulduk" diyerek teselli etti. Jandarma Genel Komutanlığı da o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda, "Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde, personelimiz tarafından bulunan ve eşinin hediyesi olan 35 yıllık Kuran-ı Kerim Bingül Teyze'mize teslim edilmiştir. Allah razı olsun, şehitlerimizin ruhu şad olsun" ifadeleri kullanıldı. KASTAMONU (İGFA) 
Kastamonu'da yaşayan Bingül Teyze, sel sonucu evinden olurken eşinin hediyesi olan 35 yıllık Kur'an-ı Kerim'i de kaybetti.Mehmetçik, yaşlı kadının kıymetli hediyesini teslim etti.

Sel felaketinin yaşandığı bölgede yaşayan Bingül Teyze, sel sonucu evinden olurken eşinin hediyesi olan 35 yıllık Kur'an-ı Kerim'i de kaybetti. Çevrede arama yapan jandarma ise Kur'an-ı Kerim'i bularak Bingül Teyze'nin yüzünü güldürdü.

Bingül Teyze, Mehmetçik'in elleriyle temizlediği kıymetli hediyeyi gözyaşları içinde teslim aldı. Askerler yaşlı kadını, "Ağlama teyzem ağlama, bulduk" diyerek teselli etti.

Jandarma Genel Komutanlığı da o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda, "Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde, personelimiz tarafından bulunan ve eşinin hediyesi olan 35 yıllık Kuran-ı Kerim Bingül Teyze'mize teslim edilmiştir. Allah razı olsun, şehitlerimizin ruhu şad olsun" ifadeleri kullanıldı. KASTAMONU (İGFA) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.