MHP Alanya’dan Şehit Ailelerine İftar Programı
MHP Alanya’dan Şehit Ailelerine İftar Programı
MHP Alanya İlçe Başkanlığı, dün akşam İftar yemeğinde Şehit ailelerini ağırladı.
MHP Alanya İlçe Başkanlığı, dün akşam İftar yemeğinde Şehit ailelerini ağırladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetimi tarafından, ‘Şehitler Haftası’ münasebeti ile Yıldız Sahil Ocakbaşı Restaurant’ta Şehit Ailelerine iftar programı gerçekleştirildi.
İftar programına Şehit aileleri başta olmak üzere ,Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP MYK üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal ve Alanya Belediyesi Meclis üyeleri katıldı.
İlçe Başkanı Türkdoğan, “İftarımızı Şehit ailelerimizle birlikte yaptık; Şehitler Haftası münasebetiyle MYK Üyemiz Sayın Hüseyin Yıldız, Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel, Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Yavuz Uysal, EMŞAV Başkanı Sayın Burak Aydoğan, Meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, İlçe teşkilatı olarak düzenlediğimiz iftar programında en kıymetlilerimiz Şehit ailelerimizle bir araya geldik. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.”dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
