Motorin 22 Lirayı, Benzin 20 Lirayı Aştı

Ekonomi 09.03.2022 - 09:59, Güncelleme: 09.03.2022 - 09:59
 

Motorin 22 Lirayı, Benzin 20 Lirayı Aştı

Akaryakıt fiyatlarına 9 Mart Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak bir zam daha yapıldı. Motorin 22 lirayı, benzin 20 lirayı aştı.

Akaryakıtta yapılan son zammın üstünden 24 saat geçmeden bir zam daha geldi. Araç sahipleri, güncel akaryakıt fiyatlarını takip etmekte zorlanıyor... 9 Mart itibarıyla geçerli olmak üzere benzine 1 lira 7 kuruş, motorine ise 1 lira 59 kuruş zam geldi. Akaryakıta üst üste gelen zamlar vatandaşı isyan ettirdi. Vatandaş bir yıl önce depoyu doldurduğu parayla bugün deponun ancak çeyreğini bile dolmadığından yakınıyor.
Akaryakıt fiyatlarına 9 Mart Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak bir zam daha yapıldı. Motorin 22 lirayı, benzin 20 lirayı aştı.

Akaryakıtta yapılan son zammın üstünden 24 saat geçmeden bir zam daha geldi. Araç sahipleri, güncel akaryakıt fiyatlarını takip etmekte zorlanıyor...

9 Mart itibarıyla geçerli olmak üzere benzine 1 lira 7 kuruş, motorine ise 1 lira 59 kuruş zam geldi.

Akaryakıta üst üste gelen zamlar vatandaşı isyan ettirdi. Vatandaş bir yıl önce depoyu doldurduğu parayla bugün deponun ancak çeyreğini bile dolmadığından yakınıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.