SON DAKİKA! 6'lı Masa Dağıldı

Gündem 03.03.2023 - 16:50, Güncelleme: 03.03.2023 - 16:50
 

SON DAKİKA! 6'lı Masa Dağıldı

İYİ Parti'de kritik toplantı sona erdi. Meral Akşener açıklama yaptı. Meral Akşener masayı dağıttı ve İmamoğlu ve Yavaş'a çağrıda bulundu.

Akşener, partinin ek binasındaki toplantıda, Saadet Partisi ev sahipliğinde altılı masanın cumhurbaşkanı adayının görüşüldüğü dünkü toplantısıyla ilgili GİK üyelerini bilgilendirecek ve değerlendirmelerini aldı. Bir saat süren toplantının ardından Akşener'in parti genel merkezinde açıklama yaptı. AKŞENER KONUŞTU 5 siyasi parti tek bir ismi dile getirerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istediler. İki ismin adaylığı konusunda görüşümüzü beyan ettik. Bu isimler Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu.   Bu görüşlerimiz masadaki paydaşlarımız tarafından kesin bir dille reddedildi. Altılı masanın son toplantısında "anlayışa" varıldı. Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir.  Kurulduğumuz günden bugüne kadar önce İYİ Parti demedik. Önce memleket dedik. Bir kez bile milletimize verdiğimiz sözden vazgeçmedik. Hakarete uğradık, dişimizi sıktık, yıkılmadık. Vazgeçmeden konuştuk anlattık. Ancak ne yazık ki olmadı. Dün itibariyle 6'lı masa bitmiştir.  Meral Akşener ayrıca Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a görev çağrısı yaptı. 
İYİ Parti'de kritik toplantı sona erdi. Meral Akşener açıklama yaptı. Meral Akşener masayı dağıttı ve İmamoğlu ve Yavaş'a çağrıda bulundu.

Akşener, partinin ek binasındaki toplantıda, Saadet Partisi ev sahipliğinde altılı masanın cumhurbaşkanı adayının görüşüldüğü dünkü toplantısıyla ilgili GİK üyelerini bilgilendirecek ve değerlendirmelerini aldı.

Bir saat süren toplantının ardından Akşener'in parti genel merkezinde açıklama yaptı.

AKŞENER KONUŞTU

5 siyasi parti tek bir ismi dile getirerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istediler. İki ismin adaylığı konusunda görüşümüzü beyan ettik. Bu isimler Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu.  

Bu görüşlerimiz masadaki paydaşlarımız tarafından kesin bir dille reddedildi. Altılı masanın son toplantısında "anlayışa" varıldı. Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir. 

Kurulduğumuz günden bugüne kadar önce İYİ Parti demedik. Önce memleket dedik. Bir kez bile milletimize verdiğimiz sözden vazgeçmedik.

Hakarete uğradık, dişimizi sıktık, yıkılmadık. Vazgeçmeden konuştuk anlattık.

Ancak ne yazık ki olmadı.

Dün itibariyle 6'lı masa bitmiştir. 

Meral Akşener ayrıca Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a görev çağrısı yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.