mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Depremde polis eşini ve 3 çocuğunu kaybetti, tekerlekli sandalye üzerinde tabuta son kez dokundu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2023 - 14:22, Güncelleme: 14.02.2023 - 13:29
 

Depremde polis eşini ve 3 çocuğunu kaybetti, tekerlekli sandalye üzerinde tabuta son kez dokundu

Depremde polis eşini ve 3 çocuğunu kaybetti, tekerlekli sandalye üzerinde tabuta son kez dokundu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremde Hatay’da göçük altında kalan Özel Harekat polisi Ahmet Elibol (46), Bucak’ta toprağa verildi. Yaralı kurtulduğu depremde 3 çocuğu ve eşini kaybeden polis memurunun eşi ise tekerlekli sandalye üzerinde eşinin tabutuna dokunması yürekleri dağladı.Kahramanmaraş merkezli 9 saat arayla meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük depremde Hatay’da göçük altında kalan Özel Harekat polisi Ahmet Elibol (46) ve 3 çocuğu hayatını kaybetti. Eşi Zehra Elibol ise enkaz altından yaralı olarak çıkarıldı. Genç polis ve çocuklarının vefatı, yakınlarını ve hemşehrilerini yasa boğdu.Polis için Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene genç polisin çok sayıda meslektaşı, annesi ve hastaneden tekerlekli sandalye ile gelen eşi katıldı. Eşinin tabutuna tekerlekli sandalye üzerinden son kez dokunan kadının o anları ise yürekleri dağladı. Polisin annesi Rahime Elibol ise tabuta sarılarak ağladı. Diğer taraftan çiftin 3 çocuğu ise geçtiğimiz günlerde toprağa verilmişti.Törene Burdur Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Mustafa Güder, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze törenin ardından Bucak ilçesi Alaattin Mahallesi Köle Mezarlığında daha önce defin edilen 3 çocuğunun yanında toprağa verilecek.
Depremde polis eşini ve 3 çocuğunu kaybetti, tekerlekli sandalye üzerinde tabuta son kez dokundu
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremde Hatay’da göçük altında kalan Özel Harekat polisi Ahmet Elibol (46), Bucak’ta toprağa verildi. Yaralı kurtulduğu depremde 3 çocuğu ve eşini kaybeden polis memurunun eşi ise tekerlekli sandalye üzerinde eşinin tabutuna dokunması yürekleri dağladı.
Kahramanmaraş merkezli 9 saat arayla meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük depremde Hatay’da göçük altında kalan Özel Harekat polisi Ahmet Elibol (46) ve 3 çocuğu hayatını kaybetti. Eşi Zehra Elibol ise enkaz altından yaralı olarak çıkarıldı. Genç polis ve çocuklarının vefatı, yakınlarını ve hemşehrilerini yasa boğdu.
Polis için Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene genç polisin çok sayıda meslektaşı, annesi ve hastaneden tekerlekli sandalye ile gelen eşi katıldı. Eşinin tabutuna tekerlekli sandalye üzerinden son kez dokunan kadının o anları ise yürekleri dağladı. Polisin annesi Rahime Elibol ise tabuta sarılarak ağladı. Diğer taraftan çiftin 3 çocuğu ise geçtiğimiz günlerde toprağa verilmişti.
Törene Burdur Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Mustafa Güder, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze törenin ardından Bucak ilçesi Alaattin Mahallesi Köle Mezarlığında daha önce defin edilen 3 çocuğunun yanında toprağa verilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop