mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Akkaya’dan HES Tepkisi

Gündem 16.08.2021 - 11:13, Güncelleme: 16.08.2021 - 11:24
 

Akkaya’dan HES Tepkisi

Alanya ve Çevresi Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Akkaya, Çayarası yaylasında bulunan Değirmen çayının geldiği son durumu paylaşarak tepki gösterdi.

Alanya'nın Çayarası yaylasında bulunan Değirmen çayının geldiği son durumu paylaşarak tepki gösteren Akkaya, "Yaylamız Çayarası Yaylası Değirmen(halk arasında küçükçay) Çayına yapılan HES çalışmalarında Tabiata bu kadar Hoyratça davranılmamalıydı. Çevrecilik bilincinden yoksun biçimde, Geleceğimiz çocuklarımıza bırakmamız gereken güzellikler; acımasızca katledilmiş. HES hattının geçeceği yerden çıkan Harfiyatlar Tamamen Dere Yatağına boşaltılmış ve sonuçta: maaselef balık tuttuğumuz ve çimdiğimiz büvetler kalmamıştır. Oluşabilecek tehditlerden birisi de yağacak ilk güz yağmurlarıyla birlikte Dere Yatağına dökülen harfiyatlar ve HES hattının geçtiği güzergahta yıklılan ağaçların Dere yatağına atılması sonucunda Çayarası Bölgesinde yaşanacak bir su Balçık Baskınıdır. Tabiatı bu kadar hoyratca harcamamalıyız." dedi.  
Alanya ve Çevresi Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Akkaya, Çayarası yaylasında bulunan Değirmen çayının geldiği son durumu paylaşarak tepki gösterdi.

Alanya'nın Çayarası yaylasında bulunan Değirmen çayının geldiği son durumu paylaşarak tepki gösteren Akkaya, "Yaylamız Çayarası Yaylası Değirmen(halk arasında küçükçay) Çayına yapılan HES çalışmalarında Tabiata bu kadar Hoyratça davranılmamalıydı. Çevrecilik bilincinden yoksun biçimde, Geleceğimiz çocuklarımıza bırakmamız gereken güzellikler; acımasızca katledilmiş. HES hattının geçeceği yerden çıkan Harfiyatlar Tamamen Dere Yatağına boşaltılmış ve sonuçta: maaselef balık tuttuğumuz ve çimdiğimiz büvetler kalmamıştır.
Oluşabilecek tehditlerden birisi de yağacak ilk güz yağmurlarıyla birlikte Dere Yatağına dökülen harfiyatlar ve HES hattının geçtiği güzergahta yıklılan ağaçların Dere yatağına atılması sonucunda Çayarası Bölgesinde yaşanacak bir su Balçık Baskınıdır.
Tabiatı bu kadar hoyratca harcamamalıyız." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop