mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP’li Aday Adayı Türkyılmaz Teşkilatları Ziyaret Etti

Siyaset 05.04.2023 - 10:44, Güncelleme: 05.04.2023 - 10:44
 

MHP’li Aday Adayı Türkyılmaz Teşkilatları Ziyaret Etti

Alanya’dan MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Ayşe Sıdıka Saruhan Türkyılmaz, Antalya’da ilçelerin MHP teşkilatlarını ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü.

MHP’den Antalya Milletvekili Aday Adayı olması ardından çalışmalara başlayan Ayşe Sıdıka Saruhan Türkyılmaz, Alanya'da MHP İlçe Başkanlığını ziyaretlerine başlarken daha sonra komşu ilçe Antalya’nın diğer ilçelerinde bulunan MHP ilçe teşkilatlarına ziyarette bulunarak ilçe başkanları ve teşkilat yöneticileri ile görüştü.  Antalya merkezde bulunan Konyaaltı ve Kepez MHP İlçe Teşkilatlarını da ziyaret eden Türkyılmaz, Antalya’nın batısında bulunan Korkuteli, Elmalı, Kaş, Demre, Kumluca ve Kemer MHP ilçe teşkilatlarına ziyarette bulundu.  Doğu ilçelerinden Aksu ve Serik MHP teşkilatlarını da ziyaret eden Türkyılmaz, Akseki ve Gündoğmuş MHP teşkilatlarını da ziyaret etti. Çalışmalarında kendisine büyük teveccüh olduğunu söyleyen MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ayşe Sıdıka Saruhan Türkyılmaz,MHP Genel Merkezi tarafından 7 Nisan'da açıklanması öngörülen aday listelerini beklemeye başladı.  
Alanya’dan MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Ayşe Sıdıka Saruhan Türkyılmaz, Antalya’da ilçelerin MHP teşkilatlarını ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü.

MHP’den Antalya Milletvekili Aday Adayı olması ardından çalışmalara başlayan Ayşe Sıdıka Saruhan Türkyılmaz, Alanya'da MHP İlçe Başkanlığını ziyaretlerine başlarken daha sonra komşu ilçe Antalya’nın diğer ilçelerinde bulunan MHP ilçe teşkilatlarına ziyarette bulunarak ilçe başkanları ve teşkilat yöneticileri ile görüştü. 
Antalya merkezde bulunan Konyaaltı ve Kepez MHP İlçe Teşkilatlarını da ziyaret eden Türkyılmaz, Antalya’nın batısında bulunan Korkuteli, Elmalı, Kaş, Demre, Kumluca ve Kemer MHP ilçe teşkilatlarına ziyarette bulundu. 
Doğu ilçelerinden Aksu ve Serik MHP teşkilatlarını da ziyaret eden Türkyılmaz, Akseki ve Gündoğmuş MHP teşkilatlarını da ziyaret etti.

Çalışmalarında kendisine büyük teveccüh olduğunu söyleyen MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ayşe Sıdıka Saruhan Türkyılmaz,MHP Genel Merkezi tarafından 7 Nisan'da açıklanması öngörülen aday listelerini beklemeye başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop