mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Orman Muhafaza Memur Adaylarına Survivor Gibi Sınav

Gündem 29.04.2023 - 13:48, Güncelleme: 29.04.2023 - 13:48
 

Orman Muhafaza Memur Adaylarına Survivor Gibi Sınav

Orman muhafaza memuru olabilmek için başvuran adaylar, Antalya'da zorlu parkurlarda mücadele veriyor.

2023 Yılı 1128 Adet Sözleşmeli Orman Muhafaza Memuru Alımı Sözlü Ve Uygulamalı Sınavı Antalya'da gerçekleştiriliyor. 27 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Uluslararası Ormancılık Eğitim Merkezinde yapılan sınavda aday hem sözlü hem de uygulamaları sınavlarda zorlu parkurlarda mücadele veriyor. Survivor yarışlarını aratmayan sınavda adaylar, başarılı olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Sınav sonrası başarılı adaylar orman muhafaza memuru olacak. Türkiye geneli Orman Genel Müdürlüğü bünyesine alınacak bin 128 sözleşmeli orman muhafaza memuru için, aralarında kadınların da bulunduğu 2 bin 555 aday müracaat etti. Sınavlar eş zamanlı olarak Adana, Antalya, İzmir, Mersin ve Muğla'da 27 Nisan 2023 ile 9 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılıyor.
Orman muhafaza memuru olabilmek için başvuran adaylar, Antalya'da zorlu parkurlarda mücadele veriyor.

2023 Yılı 1128 Adet Sözleşmeli Orman Muhafaza Memuru Alımı Sözlü Ve Uygulamalı Sınavı Antalya'da gerçekleştiriliyor. 27 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Uluslararası Ormancılık Eğitim Merkezinde yapılan sınavda aday hem sözlü hem de uygulamaları sınavlarda zorlu parkurlarda mücadele veriyor. Survivor yarışlarını aratmayan sınavda adaylar, başarılı olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Sınav sonrası başarılı adaylar orman muhafaza memuru olacak.
Türkiye geneli Orman Genel Müdürlüğü bünyesine alınacak bin 128 sözleşmeli orman muhafaza memuru için, aralarında kadınların da bulunduğu 2 bin 555 aday müracaat etti. Sınavlar eş zamanlı olarak Adana, Antalya, İzmir, Mersin ve Muğla'da 27 Nisan 2023 ile 9 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop