mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Şampiyonluk pastasını birlikte kestiler

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2023 - 12:33, Güncelleme: 07.06.2023 - 10:38
 

Şampiyonluk pastasını birlikte kestiler

Şampiyonluk pastasını birlikte kestiler

U17 Ligi Play Off B Grubu’nda mücadelede eden Oflaz Kemer Kartalları şampiyon oldu. Şampiyon sporcular ve teknik heyet, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret ederek şampiyonluk pastasını birlikte kesti.Antalya’da U17 kategorisinde mücadele eden Kemerli gençlerin oluşturduğu Oflaz Kemer Kartalları, play off karşılaşmalarında oynadığı ilk maçında Serik Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. İkinci maçında Park Antalya Gençlik Spor ile karşılaşan Oflaz Kemer Kartalları, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Alanya Kestelspor’u 6-1, Şimşek Genlik ve Spor’u 2-1, CK Spor’u 1-0’lık skorlarla yenen Oflaz Kemer Kartalları, şampiyon oldu.Kulüp Başkanı Ozan Güven, Teknik Direktör Engin Yılmaz ve futbolcular, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret ederek, şampiyonluk sevinçlerini paylaştı. Şampiyonluklarını kestikleri pasta ile kutlayan Oflaz Kemer Kartalları futbolcuları ve teknik heyet, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti. Başkan Topaloğlu, U17 Ligi’nde elde ettikleri şampiyonluklarından dolayı Kulüp Başkanı Güven, Teknik Direktör Yılmaz ve futbolcuları tebrik etti.
Şampiyonluk pastasını birlikte kestiler
U17 Ligi Play Off B Grubu’nda mücadelede eden Oflaz Kemer Kartalları şampiyon oldu. Şampiyon sporcular ve teknik heyet, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret ederek şampiyonluk pastasını birlikte kesti.
Antalya’da U17 kategorisinde mücadele eden Kemerli gençlerin oluşturduğu Oflaz Kemer Kartalları, play off karşılaşmalarında oynadığı ilk maçında Serik Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. İkinci maçında Park Antalya Gençlik Spor ile karşılaşan Oflaz Kemer Kartalları, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Alanya Kestelspor’u 6-1, Şimşek Genlik ve Spor’u 2-1, CK Spor’u 1-0’lık skorlarla yenen Oflaz Kemer Kartalları, şampiyon oldu.
Kulüp Başkanı Ozan Güven, Teknik Direktör Engin Yılmaz ve futbolcular, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret ederek, şampiyonluk sevinçlerini paylaştı. Şampiyonluklarını kestikleri pasta ile kutlayan Oflaz Kemer Kartalları futbolcuları ve teknik heyet, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti. Başkan Topaloğlu, U17 Ligi’nde elde ettikleri şampiyonluklarından dolayı Kulüp Başkanı Güven, Teknik Direktör Yılmaz ve futbolcuları tebrik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop