mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Ekmek Zamlandı!

Gündem 19.06.2023 - 10:59, Güncelleme: 19.06.2023 - 10:59
 

Alanya’da Ekmek Zamlandı!

Alanya’da ekmeğe zam geldi. Bu sabah itibariyle 210 gramlık bir ekmek 6 TL’den satılmaya başladı.

Antalya Fırıncılar Odası tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda 210 gram ekmeğin 6 TL’den satılacağı belirtilmişti. Bu sabah itibariyle Alanya’da bulunan bazı fırın ve marketlerde ekmek 6 TL’den satılmaya başladı. Böylece Alanya'da zamlanan ekmeğin fiyatı 6 TL oldu. Konuyla ilgili Alanya Kent Haber’e özel açıklamalarda bulunan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, “Antalya genelinde ekmek 6 TL’ye çıkarıldı. Ancak Esnaf Odası olarak biz fiyatımızı bir müddet daha 5 TL’de tutmuştuk. Vatandaşlarımızı düşündüğümüz için zam kararı vermedik. Antalya genelinde verilen bir karar Antalya'nın tüm ilçelerinde Ekmek 6 TL'den satılmaya başlandı. ” ifadelerini kullandı.
Alanya’da ekmeğe zam geldi. Bu sabah itibariyle 210 gramlık bir ekmek 6 TL’den satılmaya başladı.

Antalya Fırıncılar Odası tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda 210 gram ekmeğin 6 TL’den satılacağı belirtilmişti. Bu sabah itibariyle Alanya’da bulunan bazı fırın ve marketlerde ekmek 6 TL’den satılmaya başladı. Böylece Alanya'da zamlanan ekmeğin fiyatı 6 TL oldu.

Konuyla ilgili Alanya Kent Haber’e özel açıklamalarda bulunan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, “Antalya genelinde ekmek 6 TL’ye çıkarıldı. Ancak Esnaf Odası olarak biz fiyatımızı bir müddet daha 5 TL’de tutmuştuk. Vatandaşlarımızı düşündüğümüz için zam kararı vermedik. Antalya genelinde verilen bir karar Antalya'nın tüm ilçelerinde Ekmek 6 TL'den satılmaya başlandı. ” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop