mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Araçtan Açılan Ateş İş Yerinde Panik Yarattı

Asayiş 06.07.2023 - 11:09, Güncelleme: 06.07.2023 - 11:09
 

Araçtan Açılan Ateş İş Yerinde Panik Yarattı

Alanya'nın komşusu Manavgat ilçesinde yoldan geçen siyah renkli bir otomobilden tabanca ile 4-5 el ateş edildi. Olay yerinin yakınında bulunan bir iş yerinde bu sırada yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Hatipler Mahallesi Yenimahalle mevkii 105 Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre,; 4-5 el silah sesi duyuldu. Bu sırada, iş yerinde Mimar Emine Öz ile proje görüşmesi yapan iş yeri yetkilisi Ahmet Ali Gök, görüşmeyi tamamlayıp kendi ofisine doğru yöneldiğinde silah seslerini duydu. Silah seslerinin çok yakından gelmesi üzerine, Ahmet Ali Gök pencereye yönelerek dışarıya bakarken, mimar Emine Öz ise panik halinde camın önündeki koltuğundan kalkarak duvar dibine sığındı. Yaşananları anlatan Mimar Emine Öz, patronu ile proje görüşmesini tamamladıkları sırada silah sesinin gelmeye başladığını belirterek, “Bir an ne olduğunu anlayamadım. Koltuktan kalkarak güvenli olan duvar dibine gittim. Silah sesi kesildiğinde camın kenarına gelip dışarı baktım. Siyah bir otomobilin arka camından bir kişinin elini çıkardığını ve elinde silah olduğunu gördüm” dedi.
Alanya'nın komşusu Manavgat ilçesinde yoldan geçen siyah renkli bir otomobilden tabanca ile 4-5 el ateş edildi. Olay yerinin yakınında bulunan bir iş yerinde bu sırada yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Hatipler Mahallesi Yenimahalle mevkii 105 Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre,; 4-5 el silah sesi duyuldu. Bu sırada, iş yerinde Mimar Emine Öz ile proje görüşmesi yapan iş yeri yetkilisi Ahmet Ali Gök, görüşmeyi tamamlayıp kendi ofisine doğru yöneldiğinde silah seslerini duydu.
Silah seslerinin çok yakından gelmesi üzerine, Ahmet Ali Gök pencereye yönelerek dışarıya bakarken, mimar Emine Öz ise panik halinde camın önündeki koltuğundan kalkarak duvar dibine sığındı.
Yaşananları anlatan Mimar Emine Öz, patronu ile proje görüşmesini tamamladıkları sırada silah sesinin gelmeye başladığını belirterek, “Bir an ne olduğunu anlayamadım. Koltuktan kalkarak güvenli olan duvar dibine gittim. Silah sesi kesildiğinde camın kenarına gelip dışarı baktım. Siyah bir otomobilin arka camından bir kişinin elini çıkardığını ve elinde silah olduğunu gördüm” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop