mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Aysultan Plajı Yeniden Açılacak

Gündem 10.07.2023 - 08:46, Güncelleme: 10.07.2023 - 08:46
 

Alanya Aysultan Plajı Yeniden Açılacak

Alanya Belediyesi Aydap’ta bulunan Aysultan Kadınların Plajı’nda günü birlik tesis yapılarak vatandaşın kullanımına sunulması için ihale açtı. Kadınlar plajı olarak 4 yıl hizmet veren ancak 3 yılı aşkın süredir kapalı olan plaja özlem bu ihalenin ardından bitecek.

ysultan Kadınlar Plajı’nı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 10 yıllığına kiralayan Başkan Yücel, plajı hizmete katmak için ihale açtı. Eski Gazipaşa Yolu üzerinde bulunan ve bölgenin bakir olması sebebiyle hizmete açık olduğu dönemde kadınlar tarafından tercih edilen plaj, 2020’den bu yana kapalıydı. Aysultan Kadınlar Plajı’nı ihaleye çıkaran Alanya Belediyesi 9 bin 280 metre karelik alanın günü birlik tesisi olarak hizmet verecek şekilde 3 yıl süre için KDV hariç 1 milyon 275 bin liradan ihale çıkardı. Geçici teminat olarak 38 bin 250 lira belirlenirken ihaleden cayma bedeli 127 bin 500 lira olarak duyuruldu. Plajın ihalesi 17 Temmuz’da Alanya Belediyesi Encümen toplantısı esnasında gerçekleştirilecek. Plaj, Antalya’nın ikinci kadınlar plajı olarak 2017’de dönemin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki, Gündoğmuş’lu kadınların kullanımı için 2 milyon lira harcanarak şaşalı törenle açılmıştı. Aysultan Kadınlar Plajı açıldıktan sonra 2018 sonuna kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından işletildi. Muhittin Böcek’in 2019’a kazanmasının ardından sözleşme süresi sona eren plaj Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından büyükşehir belediyesine talep edilmesine rağmen verilmedi. Plaj bir süre sonra Muğla merkezli MUÇEV Vakfına verildi. O tarihten beri kaderine terkedilen Aysultan Kadınlar Plajı’nın işletme hakkını geçen yıl Alanya Belediyesi devralmıştı.
Alanya Belediyesi Aydap’ta bulunan Aysultan Kadınların Plajı’nda günü birlik tesis yapılarak vatandaşın kullanımına sunulması için ihale açtı. Kadınlar plajı olarak 4 yıl hizmet veren ancak 3 yılı aşkın süredir kapalı olan plaja özlem bu ihalenin ardından bitecek.

ysultan Kadınlar Plajı’nı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 10 yıllığına kiralayan Başkan Yücel, plajı hizmete katmak için ihale açtı. Eski Gazipaşa Yolu üzerinde bulunan ve bölgenin bakir olması sebebiyle hizmete açık olduğu dönemde kadınlar tarafından tercih edilen plaj, 2020’den bu yana kapalıydı. Aysultan Kadınlar Plajı’nı ihaleye çıkaran Alanya Belediyesi 9 bin 280 metre karelik alanın günü birlik tesisi olarak hizmet verecek şekilde 3 yıl süre için KDV hariç 1 milyon 275 bin liradan ihale çıkardı. Geçici teminat olarak 38 bin 250 lira belirlenirken ihaleden cayma bedeli 127 bin 500 lira olarak duyuruldu. Plajın ihalesi 17 Temmuz’da Alanya Belediyesi Encümen toplantısı esnasında gerçekleştirilecek.

Plaj, Antalya’nın ikinci kadınlar plajı olarak 2017’de dönemin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki, Gündoğmuş’lu kadınların kullanımı için 2 milyon lira harcanarak şaşalı törenle açılmıştı. Aysultan Kadınlar Plajı açıldıktan sonra 2018 sonuna kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından işletildi. Muhittin Böcek’in 2019’a kazanmasının ardından sözleşme süresi sona eren plaj Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından büyükşehir belediyesine talep edilmesine rağmen verilmedi. Plaj bir süre sonra Muğla merkezli MUÇEV Vakfına verildi.

O tarihten beri kaderine terkedilen Aysultan Kadınlar Plajı’nın işletme hakkını geçen yıl Alanya Belediyesi devralmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop