mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Eski Alanyaspor'lu N'Sakala Hastaneye Kaldırıldı

Spor 22.08.2021 - 08:41, Güncelleme: 22.08.2021 - 08:41
 

Eski Alanyaspor'lu N'Sakala Hastaneye Kaldırıldı

Alanyaspor'un eski fubolcusu Fabrice N'Sakala, Beşiktaş, Gaziantepspor maçının 70. dakikasında fenalaşarak yere yığıldı.

Mücadelenin 70. dakikasında 31 yaşındaki oyuncu topsuz alanda yere yığıldı.  N'Sakala'ya ilk müdahale saha içerisinde sağlık ekibi tarafından yapıldı. Futbolcu daha sonra tedbir amaçlı olarak hastaneye götürüldü.Bilinci açık olan N'Sakala'nın solunum sorunu yaşamadığı kaydedildi.  Hakem Ümit Öztürk de iki takımın teknik direktörlerinin onayının ardından karşılaşmanın devam edilmesine karar verdi. Siyah-beyazlı ekibin Twitter hesabından yapılan açıklamada "Futbol Takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Fabrice Nsakala, bilinci açık bir şekilde tedbir amacıyla hastaneye sevk edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
Alanyaspor'un eski fubolcusu Fabrice N'Sakala, Beşiktaş, Gaziantepspor maçının 70. dakikasında fenalaşarak yere yığıldı.

Mücadelenin 70. dakikasında 31 yaşındaki oyuncu topsuz alanda yere yığıldı. 

N'Sakala'ya ilk müdahale saha içerisinde sağlık ekibi tarafından yapıldı. Futbolcu daha sonra tedbir amaçlı olarak hastaneye götürüldü.Bilinci açık olan N'Sakala'nın solunum sorunu yaşamadığı kaydedildi. 

Hakem Ümit Öztürk de iki takımın teknik direktörlerinin onayının ardından karşılaşmanın devam edilmesine karar verdi.

Siyah-beyazlı ekibin Twitter hesabından yapılan açıklamada "Futbol Takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Fabrice Nsakala, bilinci açık bir şekilde tedbir amacıyla hastaneye sevk edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop