avcılar escort

Konyaaltı’nda ‘Sünnet Şöleni’ kayıtları başladı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2023 - 12:02, Güncelleme: 18.07.2023 - 11:33
 

Konyaaltı’nda ‘Sünnet Şöleni’ kayıtları başladı

Konyaaltı’nda ‘Sünnet Şöleni’ kayıtları başladı

Konyaaltı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı. Vatandaşların, 27 Temmuz’a kadar belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru yapabileceği bildirildi.Her yıl yüzlerce çocuğun sünnetini üstlenen Konyaaltı Belediyesi, bu yılki sünnet töreni için de kayıtlar almaya başladı. Başvuruların 27 Temmuz’a kadar süreceği bildirilirken, kayıt yapmak isteyen ailelerin Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bizzat gitmesi gerektiği belirtildi. Vatandaşların gerçek ihtiyaçlarına yönelik hizmet verdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, düzenledikleri Sünnet Şöleni ile ilçedeki çocukları ücretsiz sünnet ettirdiklerini dile getirdi. Başkan Esen, sünnet törenine katılacak çocukları şimdiden tebrik ettiğini söyledi. Bu yıl 26’ncısı yapılacak Sünnet Şöleni’nde 5-12 yaş grubu çocuklar için ailelerin kimlikleriyle birlikte, Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor. Kayıtlar 27 Temmuz’da sona erecek.
Konyaaltı’nda ‘Sünnet Şöleni’ kayıtları başladı
Konyaaltı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı. Vatandaşların, 27 Temmuz’a kadar belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru yapabileceği bildirildi.
Her yıl yüzlerce çocuğun sünnetini üstlenen Konyaaltı Belediyesi, bu yılki sünnet töreni için de kayıtlar almaya başladı. Başvuruların 27 Temmuz’a kadar süreceği bildirilirken, kayıt yapmak isteyen ailelerin Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bizzat gitmesi gerektiği belirtildi. Vatandaşların gerçek ihtiyaçlarına yönelik hizmet verdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, düzenledikleri Sünnet Şöleni ile ilçedeki çocukları ücretsiz sünnet ettirdiklerini dile getirdi. Başkan Esen, sünnet törenine katılacak çocukları şimdiden tebrik ettiğini söyledi. Bu yıl 26’ncısı yapılacak Sünnet Şöleni’nde 5-12 yaş grubu çocuklar için ailelerin kimlikleriyle birlikte, Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor. Kayıtlar 27 Temmuz’da sona erecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop
avcılar escort