mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da'Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü Kutladılar

Gündem 20.07.2023 - 08:51, Güncelleme: 20.07.2023 - 08:51
 

Alanya’da'Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü Kutladılar

Alanya Fenerbahçeliler Derneği, her yıl 19 Temmuz'da kutlanan ‘Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Ardından dernek yönetimi, Alanya protokolünün de katılım sağladığı kahvaltı programıyla ‘19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutladı.

Alanya Fenerbahçeliler Derneği ‘19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne özel kutlama programı düzenledi. İlk olarak sabah saat 09.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk koyan Fenerbahçeliler, saygı duruşunda bulunarak, hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu. Fenerbahçeliler Derneği kutlama programına Alanya protokolünün de katıldığı kahvaltı programıyla devam etti. Kestel Mahallesi'nde organize edilen etkinliğe Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mildivanlı, Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hıfsı Vural ve dernek yönetimi, Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcıları Enver Vural ve Hüseyin Girenes, Asbaşkan Bilal Gömeç, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferit Kesen ve yönetim kurulu ile çok sayıda davetli katıldı.
Alanya Fenerbahçeliler Derneği, her yıl 19 Temmuz'da kutlanan ‘Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Ardından dernek yönetimi, Alanya protokolünün de katılım sağladığı kahvaltı programıyla ‘19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutladı.

Alanya Fenerbahçeliler Derneği ‘19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne özel kutlama programı düzenledi. İlk olarak sabah saat 09.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk koyan Fenerbahçeliler, saygı duruşunda bulunarak, hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu.
Fenerbahçeliler Derneği kutlama programına Alanya protokolünün de katıldığı kahvaltı programıyla devam etti. Kestel Mahallesi'nde organize edilen etkinliğe Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mildivanlı, Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hıfsı Vural ve dernek yönetimi, Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcıları Enver Vural ve Hüseyin Girenes, Asbaşkan Bilal Gömeç, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferit Kesen ve yönetim kurulu ile çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop